Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Τα νέα από τον 1ο διεθνή αγώνα της PellaLaw United με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Βελιγραδίου

Στην ιστορία πέρασε ο πρώτος διεθνής αγώνας της Pellalaw United που διεξήχθη την Κυριακή 27-10-2019, στο Βελιγράδι, στο βοηθητικό γήπεδο της Cukaricki, με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Βελιγραδίου. Ο Coach CC ξεκίνησε με το αγαπημένο του 4-4-2 με τον Stafids κάτω από τα δοκάρια, τον Pepe τελευταίο στην άμυνα, τον Enwsitic μπροστά του, τον Manuel αριστερά και τον Hatzi δεξιά. Στο κέντρο στον άξονα ήταν οι Charalampus και Leo Martos, αριστερά ο Kontakov και δεξιά ο Pate, με επιθετικό δίδυμο τον Stam και τον Giovani Silva De Ekonomista. Δυστυχώς οι παίκτες της United πήραν τοις μετρητοίς την προτροπή του coach περί αποφυγής επίδειξης ιδιαίτερου ζήλου λόγω της φιλικής σημασίας του παιχνιδιού και πήγαιναν πάντα δεύτεροι στις μονομαχίες με τους αντιπάλους τους. Επιπλέον το βάρος της ευθύνης που έφερε η United, ως μία από τις δύο ελληνικές ομάδες (μαζί με τον δευτεραθλητή Ελλάδας) που παίζουν στην Ευρώπη τον Οκτώβριο, φάνηκε να είναι ασήκωτο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τους παίκτες της να μην μπορούν να αλλάξουν τρίτη πάσα στο πρώτο 20λεπτο, καθώς παρά τα ασταμάτητα σπριντ του Kontakov, το ελληνικό επιθετικό δίδυμο δεν κρατούσε λίγο τη μπάλα:). Βέβαια και οι Σέρβοι παρόλο που είχαν την κατοχή δεν απείλησαν καθόλου τον Stafids, με τον έμπειρο πορτιέρο να μην νιώθει πίεση, καθώς η τετράδα στην άμυνα έδεσε πολύ καλά κι εξουδετέρωσε πλήρως το σερβικό επιθετικό δίδυμο, παίζοντας έξυπνα το τεχνικό οffside. Στο 20΄όμως ο Kostiga, που στο 10΄ μπήκε στη θέση τραυματισθέντα Pate, ξεχάστηκε δεν βγήκε με την υπόλοιπη άμυνα για το οffside και παρόλο που κέρδισε αρχικά την μπάλα στην σέντρα που έγινε, κράτησε ωστόσο εντός παιχνιδιού δύο Σέρβους παίκτες, που τον πίεσαν και του πήραν τη μπάλα (ίσως και με φάουλ) κι έκαναν το 1-0. Λίγο πριν από τη λήξη του (35λεπτου) ημιχρόνου, στο 32΄ οι Σέρβοι δέχτηκαν ένα ακόμη δώρο, αυτή την φορά από τον Pepe, που με λάθος πάσα έβγαλε μόνο του σε τετ α τετ τον Σέρβο επιθετικό, ο οποίος με αριστοτεχνικό διαγώνιο πλασέ πέτυχε το 2-0. Στην επανάληψη, παρά την έξοδο του επίσης τραυματισθέντα Manuel τη θέση του οποίου κάλυψε επάξια ο Milcic, οι παίκτες της United μπήκαν στην μάχη πολέμησαν ως Έλληνες, κέρδισαν τις μονομαχίες και πήραν τον έλεγχο του αγώνα, αρχίζοντας να γίνονται πιο απειλητικοί, αλλά το μόνο που κατάφεραν τελικά ήταν να μειώσουν το σκορ σε 2-1 με τον Leo Martos έπειτα από μια φάση διαρκείας στα σερβικά καρέ.

Παρά την ήττα, το σκορ αφήνει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση και για το λόγο αυτό αμέσως μετά το ματς οι παίκτες πανηγύρισαν μαζί με τους πολυπληθείς οπαδούς τους που ακολούθησαν την ομάδα μέχρι το Βελιγράδι.

Αγωνιστικά και μη

Παρά το γεγονός ότι περίμενε πολλά χρόνια αυτό το παιχνίδι ο Pate, δεν μπόρεσε να το ευχαριστηθεί, αφού τραυματίσθηκε πολύ νωρίς και αποχώρησε σχεδόν μετά το σφύριγμα της έναρξης.


Αντίθετα ο Hatzi παρά την ήττα, το απόλαυσε, καθώς δεν σταμάτησε λεπτό να ακούει τις επευφημίες της φανατικής θαυμάστριάς και θυγατέρας του.

Την Ιθάκη του φαίνεται να έχει βρει στην United o Leo Martos, καθώς ο Βεροιώτης άσσος μετά το γκολ με τον Αριστοτέλη στο τελευταίο παιχνίδι της περασμένης σεζόν, πέτυχε και πάλι γκολ, το οποίο επίσης πανηγύρισε με φιλί, αυτή τη φορά όμως όχι στον Coach CC αλλά στο έτερον ήμισυ!!!

Αποτελεσματικό σκάουτιγκ φαίνεται ότι έκανε η ομάδα των Σέρβων και ο Dusan Dankovic αναζητώντας σε ολόκληρο το Βελιγράδι γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα, όπου ως γνωστόν η United δεν μπορεί να πάρει ούτε ισοπαλία!!!


Το σκληρό τερέν ανάγκασε αρκετούς παίκτες της United να αποχωρήσουν ως τραυματίες, αλλά και αυτούς που ολοκλήρωσαν το παιχνίδι να μπουν σε ειδικό βαρέλι αποκατάστασης.


Μετά τον αγώνα ο πρόεδρος του Δ.Σ. Βελιγραδίου δεξιώθηκε τα μέλη της United στα γραφεία του Συλλόγου, ενώ στην ομάδα δόθηκε και αναμνηστικό κύπελλο. Βέβαια την παράσταση στη δεξίωση έκλεψε ο Kostiga ο οποίος εκτέλεσε αφιλοκερδώς χρέη μεταφραστή.








Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Kontakov
3) Leo Martos
4) Milcic
5) Ignasievic
6) Giovanni Silva de Economista
7) Manuel
8) Pate
9) PePe
10) Stam
11) Stafids
12) Charalampus
13) Hatzi
14) Coach CC
15) Kostiga







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου