Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Τα νέα από την 5η προπόνηση της Pellalaw United για την περίοδο 2019-20

Με ιδανικές καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή,4-10-2019 η προπόνηση της Pellalaw United στο γήπεδο του Λιποχωρίου. Η πρωινή βροχή μαλάκωσε τον αγωνιστικό χώρο κι έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του Coach CC να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Με το πρόγραμμά του ο έμπειρος προπονητής έδωσε έμφαση στην βελτίωση της τεχνικής και της φυσικής κατάστασης στην κατοχή της μπάλας.




Αγωνιστικά και μη

Αν και από τότε που ξεκίνησαν οι φετινές προπονήσεις ο Giades ως ηττημένος συνεχώς βγάζει φωτογραφίες τους νικητές, εντούτοις ακόμη δεν έχει μάθει να κεντράρει σωστά!!!

Στο οικογενειακό διπλό όταν σχηματίσθηκαν οι δύο ομάδες και ο Kontakov είδε ότι θα ανήκει στους "παρδαλούς" άρχισε από νωρίς να προβάρει το πλατύ χαμόγελο του νικητή. Μόλις όμως έγινε πολύ γρήγορα το 2-0 για τους «παρδαλούς» ο Coach CC του έδωσε την κόκκινη φανέλα του Pate, του οποίου άρχισαν να χαμογελάνε μέχρι και τα μουστάκια απολαμβάνοντας τη νίκη με σκορ 5-3!! Βέβαια στο τέλος ο ορεσίβιος μεσοαμυντικόεπιθετικός, αν και ηττημένος, κατάφερε να τρυπώσει στην αναμνηστική φωτογραφία των νικητών!!!


Προβληματισμό προκαλεί η απουσία του Manuel από τις πέντε πρώτες προπονήσεις της ομάδας, παρόλο που είναι αρκετά δραστήριος στα social media της United, με τις πληροφορίες που διαρρέουν από το ιατρικό επιτελείο να κάνουν λόγο ότι υποφέρει από συμπτώματα πρόωρης γήρανσης!!

Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Kontakov
4) Pate
5) PePe
6) Stafids
7) Hatzi
8) Savvidi
9) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου