Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Τα νέα από τον 6ο φιλικό αγώνα των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018, με αντίπαλο τους Αστυνομικούς Πέλλας

Τη δεύτερη νίκη της πέτυχε η Pellalaw United, κόντρα στην ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Δροσερού την Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018. Και αυτός ο αγώνας ξεκίνησε πάλι όπως και ο πρώτος, με ολιγωρία και λάθος της δικηγορικής άμυνας με τους αστυνομικούς να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό. Αυτή τη φορά όμως οι δικηγόροι απάντησαν αμέσως, με τον Stam να ισοφαρίζει και την Pellalaw United να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και να πετυχαίνει ένα δεύτερο πανέμορφο γκολ, με τον Markulic να πραγματοποιεί περίτεχνη ενέργεια μεγάλου παίκτου!! Η υπεροχή των δικηγόρων συνεχίστηκε και ο Pate ήταν αυτός που μπήκε στον πίνακα των σκόρερ κάνοντας το 3-1. Η ομάδα της Αστυνομίας προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και εκμεταλλευόμενη ένα ακόμη λάθος της δικηγορικής άμυνας μείωσε σε 3-2 και μ’ αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές του Coach CC αποσυντόνισαν τη λειτουργία της Pellalaw United, με αποτέλεσμα οι Αστυνομικοί να πάρουν τα ηνία του αγώνα και να αρχίσουν να γίνονται πιο επικίνδυνοι, αλλά ο Stojan, σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο που φάνηκε πολύ κρύος, έδειξε ετοιμότητα και είπε όχι σε κάθε απειλή. Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ο Kostiga με πλασέ στην κενή εστία έκανε το 4-2, αλλά ο referee Patetsinez προς έκπληξη όλων (πλην του Giades), το ακύρωσε ως offside, αν και η σέντρα-ασιστ του Μanuel έγινε από την τελική γραμμή.

Αγωνιστικά και μη

Ευχάριστος πονοκέφαλος ήταν για τον Coach CC η συμμετοχή πολλών παικτών της Pellalaw United στο φιλικό παιχνίδι!!!

Αν και ο Patetsinez ήρθε στο γήπεδο σε ρόλο φωτογράφου, τελικά αποδείχτηκε καλός σε ρόλο διαιτητή, με τις δύο ομάδες να μην έχουν πολλά παράπονα και το μόνο φαλτσοσφύριγμά του ήταν η ακύρωση του γκολ του Kostiga, αλλά όπως προέκυψε αργότερα είχε τους λόγους του!!!

Ιδιαίτερο ζήλο και πάθος επέδειξε ο Angelinho φορώντας τη φανέλα της Αστυνομικής Δνσης Πέλλας κόντρα στους παλιούς συμπαίκτες του δικηγόρους….

Καλός ήταν κάτω από τα γκολποστ ο Stojan που πήρε τη θέση του Stafids, ο οποίος κάνει χειμερινές διακοπές σε εξωτικά μέρη.. Αν και στο 1ο ημίχρονο φάνηκε επηρεασμένος από την απουσία του από τα γήπεδα και ήταν εκτός θέσης στα δύο γκολ που δέχτηκε, στην επανάληψη βρήκε τα (βαριά) πατήματά του...

Πολλά ανεξήγητα λάθη - «ασίστ» στους αντιπαλους αστυνομικούς έδωσε ο Nectarinho, αλλά όπως έγινε γνωστό αργότερα, είχε κάνει συμφωνία μαζί τους, ως αντάλλαγμα η αστυνομική διεύθυνση να πραγματοποιήσει ενέργειες ώστε να αναγραφεί στη έκθεση - εκτίμηση της αστυνομίας, ο αληθής αριθμός των συμμετεχόντων στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και όχι ο "αστείος" των 90.000!!!

Δεύτερη νιότη (ίσως καλύτερη από την πρώτη) διανύει ως ποδοσφαιριστής ο Pate, πετυχαίνοντας και πάλι γκολ, με έξυπνη διαγώνια κίνηση μέσα στην περιοχή και γρήγορη εκτέλεση!!

Ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα πέρασε χθες ο Giades αφού μετά την έξοδό του ως αλλαγή στο ημίχρονο βρήκε την ευκαιρία να οργανώσει την κερκίδα κατά του Kostiga με αποκορύφωμα την ακύρωση του γκολ του από τον Patetsinez!! Στο δε γεύμα σύσφιξης που ακολούθησε του δόθηκε η ευκαιρία να φάει και δύο κιλά παγωτό παρά τους 2ο C που ήταν η εξωτερική θερμοκρασία!!

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Zisic, ο οποίος φαίνεται ότι επανήλθε δριμύτερος μετά τον τραυματισμό στο παιχνίδι του κυπέλου με τον Αριστοτέλη.

Στη θέση του σεντερ φορ φαίνεται να καθιερώνεται ο Stam, παρά το γεγονός ότι πουθενά στο βιογραφικό του δεν αναφέρει ότι έχει παίξει αυτή τη θέση, αλλά μάλλον έχει πείσει τον Coach CC ότι …. έχει γνωστούς καθηγητές στο Πανεπιστήμιο, που θα βοηθήσουν την κόρη του να περάσει το τελευταίο της μάθημα!!!

Γηράσκει αει διδασκόμενος ο De Ekonomista και στα 41 του αποφάσισε να αυξήσει τον πλούτο των γνώσεών του, με αποτέλεσμα η ομάδα να στερείται των υπηρεσιών του..

Παρόντες ήταν:

1) Enwsitic
2) Giades (έγινε αλλαγή στο ημίχρονο)
3) Angelinho (αγωνίστηκε με τους αστυνομικούς)
4) Kontakov (έγινε αλλαγή στο ημίχρονο)
5) Maurinho(αγωνίστηκε με τους αστυνομικούς)
6) Markoulic
7) Ze Elias (μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο)
8) Nectarinho (έγινε αλλαγή στο ημίχρονο)
9) Zisic (μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο)
10) Manuel
11) Pate (έγινε αλλαγή στο ημίχρονο)
12) Patetsinez (referee)
13) Stam
14) Stojan
15) Tsobic
16) Hatzi
17) Coach CC
18) Kostiga (μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο)
19) Lukic (μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου