Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Τα νέα από την 18η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018

Μια ευχάριστη και συγκινητική έκπληξη επιφύλαξαν στον Coach CC οι παίκτες του, στην προπόνηση της Pellalaw United που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 16-1-2018 στο γήπεδο του Δροσερού, αφού έχοντας ως σκοπό να τον ευχαριστήσουν για την ανιδιοτελή προσφορά του στην ομάδα, του πήραν δώρο ένα ρολόι…για να είναι συνεπής στην ώρα συγκέντρωσης των προπονήσεων και των αγώνων. Η χειρονομία αυτή των παικτών, αν και συγκίνησε τον Coach CC δεν στάθηκε ικανή να του αλλάξει γνώμη για το πρόγραμμα προπόνησης που είχε εκπονήσει και περιλάμβανε το μισό πρόγραμμα των ολυμπιακών αγώνων, καθώς ξεκίνησε με βόλεϊ, συνέχισε με ποδοβόλεϊ, στίβο (σκυταλοδρομίες, 110μ με εμπόδια), πάλη, ποντιακούς χορούς από την τελετή έναρξης κι έληξε με ασκήσεις τακτικής ποδοσφαίρου και φυσικά οικογενειακό διπλό. Σε όλες τις ασκήσεις-αγωνίσματα οι αμυντικοί «κόκκινοι» επικράτησαν εύκολα ή δύσκολα των επιθετικών κερδίζοντας το έπαθλο του σοκολατακίου, στο οικογενειακό διπλό όμως οι επιθετικοί «παρδαλοί» έσωσαν τα προσχήματα αποσπώντας μια τιμητική ισοπαλία με γκολ στη λήξη του παιχνιδιού.


Αγωνιστικά και μη

Πολύ όμορφα γκολ πέτυχαν στις ασκήσεις και στο διπλό οι Markoulic, Pate και Kontakov, με τον τελευταίο να δείχνει ότι έπειτα από μια άσφαιρη χρονιά πέρσι, φέτος θα είναι το βαρύ πυροβολικό της Pellalaw United.

Λόγω της βαρύτητας του προγράμματος οι παίκτες της Pellalaw United έπαθαν υπογλυκαιμία την οποία αντιμετώπισαν με επιτυχία χάρη στα σοκολατάκια του Coach CC και τα σιροπιαστά-κεράσματα του Γιάννη του παλαιοημερολογίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άλλος ο Γιάννης θα κεράσει όταν πιστέψει στο θεό…


Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή, 19-1-2018

Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Angelinho
4) Kontakov
5) Markoulic
6) Nectarinho
7) Manuel
8) Pate
9) Stafids
10) Hatzi
11) Coach CC
12) Kostiga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου