Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Τα νέα από την 17η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018

Ούτε το γεγονός ότι ήταν προγραμματισμένη εδώ και καιρό η κοπή της πίτας της ομάδας, αλλά ούτε και το γεγονός ότι το φλουρί έδινε ένα ελκυστικό δώρο ήταν τελικά αρκετά για να προσελκύσουν μεγάλο αριθμό παικτών στην προπόνηση της Pellalaw United, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 10-1-2018 στο γήπεδο του Δροσερού. Ο Coach CC βέβαια θέλησε να κρατήσει το χαμόγελο στα χείλη των παικτών μια τέτοια γιορτινή ημέρα και το πρόγραμμα που εκπόνησε περιείχε κυρίως ανταγωνιστικά παιχνίδια μεταξύ δυο ομάδων κι έκλεισε με το κλασσικό οικογενειακό διπλό, στο οποίο η ανατροπή που έγινε με το γκολ του Ze Elias, έστειλε πολλούς παίκτες στον κουβά!!!!


Αγωνιστικά και μη

Την κοπή της πίτας πραγματοποίησε ο φυσικός ηγέτης της ομάδας, ο οποίος στην προσπάθειά του να κερδίσει χρόνο για να σκεφτεί πως ακριβώς θα την κόψει, εκφώνησε ένα συγκινητικό λόγο, που μίλησε κατευθείαν στην καρδιά των παικτών..

Μεγάλος και άξιος νικητής του φλουριού ο Manuel, που φέτος δείχνει ότι θα είναι η χρονιά του σε όλα τα επίπεδα!!!

Μεγάλος χαμένος ο Stafids, o επί σειρά ετών μόνιμος νικητής του φλουριού της ομάδας του Δ.Σ. Έδεσσας, ο οποίος αν και φέτος σάρωσε τα φλουριά σε όποια κοπή πίτας παραβρέθηκε (σπίτι, γειτονιά, εργασία, εκκλησία κλπ), στην κοπή της Pellalaw United δεν πλησίασε καν το φλουρί..

Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Angelinho
3) Markoulic
4) Ignasievic
5) Ze Elias
6) Nectarinho
7) Manuel
8) Pate
9) Stafids
10) Hatzi
11) Coach CC
12) Kostiga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου