Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Γαμπρός ο Manuel

Το πιο σημαντικό γκολ (μέχρι το επόμενο) της ζωής του, πέτυχε προχθές το απόγευμα, ο αριστερός full back της Pellalaw United, υποδεχόμενος στα σκαλιά του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών την εκλεκτή της καρδιάς του. Στον πολυθρύλητο γάμο που έγινε η αιτία να μείνει εκτός δεκαεξάδας του πανελλήνιου δικηγορικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης, η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, αλλά και ν’ αλλάξει το πρόγραμμα των αγώνων του κυπέλου της ΕΚΑΣΚΕΜ, παραβρέθηκε η πλειοψηφία του νομικού κόσμου των Γιαννιτσών και φυσικά πολλοί παίκτες της Pellalaw United. Η Διοίκηση της ομάδας εύχεται στους νεόνυμφους βίον ανθόσπαρτον και πολλούς απογόνους..

Αποτελεί πλέον κοινή παραδοχή ότι οι αν παίκτες της Pellalaw United έπαιζαν μπάλα όπως χόρευαν, τότε στο δικηγορικό πρωτάθλημα θα έψαχναν τον δεύτερο...


Την υπόσχεση ότι θα δώσει φέτος το παρόν σε όλες τις προπονήσεις, έδωσε ο De Ekonomista στον Coach CC κι αυτός .... έσκασε στα γέλια!!


1 σχόλιο:

  1. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την παρουσία σας στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, φυσικά μετά την πρόκριση του Δικαιόπολι στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος το 2011 στα Γιάννενα, για πρώτη και τελευταία φορά. Ιδιάιτερα ευχαριστώ τους εξ Εδέσσης συναδέλφους που δεν πτοήθηκαν από την απόσταση και με τίμησαν με την παρουσία τους. Εύχομαι σε όσους από αυτούς είναι ανύπαντροι και στα δικά τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή