Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Δικαιόπολις στον Δρόμο Θυσίας 2017

Με φτωχότατη συμμετοχή από πλευράς αθλουμένων δικηγόρων σημαδεύτηκε ο φετινός Δρόμος Θυσίας που έγινε την περασμένη Κυριακή 24-9-2017 στα Γιαννιτσά σε μνήμη των πατριωτών που εκτελέσθηκαν το 1944 από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής και τους τοπικούς συνεργάτες τους. Προς μεγάλη απογοήτευση του El Presidente, αφού ελάχιστοι αποκρίθηκαν στα καλέσματα συμμετοχής που απηύθυνε προς τους συναδέλφους.
Τα προσχήματα μάλιστα έσωσε μάλλον η παλιά φρουρά του Συλλόγου, αφού συμμετείχαν με επιτυχία, οι Maurinio (μετά συμβίας και Σωτήρη), Papaman father και El Presidente. Μεγάλος απών ο Von Kamara, παρότι είχε υποσχεθεί συμμετοχή στους Προέδρους, που
επικαλέσθηκε ανωτέρα βία (είχε να ταϊσει τις κότες του κοτετσιού του, να κάνει ψυχανάλυση στον πεσμένο τελευταίο κόκορα του και να ανακατέψει τον μούστο του αμπελιού του αδελφού του).
Η καλύτερη εκπροσώπηση του ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙ ήλθε από τον Chris Mitosevits, που ενθουσιασμένος από την έλευση του νέου μέλους της οικογένειάς του, έτρεξε για χάρη του στον Ημιμαραθώνιο των 21 χιλιομέτρων, τον οποίο και έβγαλε με επιτυχία, τερματίζοντας σε πολύ ικανοποιητικό χρόνο.
Συμμετείχαν ακόμη στον δρόμο των 6 χιλιομέτρων Paskuale (σε χαλαρό στυλ προπόνησης, που ακόμη ψάχνει γιατί ο Giades του πήρε μερικά 5ευρα για την συμμετοχή, μπροστά στο βάθρο την παραμονή του αγώνα), Giades μετά Μαριάνας (με βαλιτσάκι πρώτης ανάγκης και ξηράς τροφής), Xatzigoal μετά θυγατρός Kathreen (ο οποίος έχασε την εκκίνηση και κόντεψε να βρεθεί στο τμήμα, αφού πλακώθηκε με ένα τροχονόμο που δεν τον άφηνε να φθάσει στον Πλατανότοπο και τον σταμάτησε στην
Αγία Παρασκευή) και General Karantzic (που έχοντας ξεπεράσει τις Μαραθωνιακές του ανησυχίες, ασχολείται πλέον επαγγελματικά με την ποδηλασία και συμμετείχε απλά για αποθεραπεία από ένα δύσκολο ποδηλατικό ετάπ) μετά του υιού του Thanos the Vazelos. Η έκπληξη στις συμμετοχές ήρθε από το ζευγάρι των νεονύμφων Jordan Topal και Nastazia Gold, που πάντα συνοδευόμενοι από τις κουμπάρες τους, έκαναν αποθεραπεία από τους τρελούς χορούς που έριξαν στο γαμήλιο γλέντι τους και τερμάτισαν με το πάσο τους τελευταίοι πανηγυρίζοντας και γνωρίζοντας την πλήρη αποθέωση.
Όσο για τους υπόλοιπους συναδέλφους «μην τους είδατε», αφού όλοι προτίμησαν τον Κυριακάτικο πρωϊνό ύπνο και την ξεκούραση ή άλλες ασχολίες στους καναπέδες τους, με τον El Presidente να κλαίει τα μηνύματα και τα μέϊλ που έστειλε και να δηλώνει απογοητευμένος από τις αθλητικές ανησυχίες και επιδόσεις των μελών του Συλλόγου του.


El Presidente

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου