Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Τα νέα από την 1η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018.

Με καλή διάθεση και όρεξη για προπόνηση προσήλθαν την Πέμπτη, 21-9-2017, στο γήπεδο του Δροσερού οι παίκτες της Pellalaw United για την επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2017-18. Ο Coach CC που και φέτος συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας απολαμβάνοντας την πλήρη αποδοχή διοίκησης και παικτών, εκπόνησε ένα ελαφρύ πρόγραμμα που τα είχε όμως όλα (φυσική κατάσταση, ενδυνάμωση, έκρηξη και τεχνική), καθώς αρκετοί παίκτες δεν έκαναν τίποτα μετά το τέλος της περασμένης σεζόν, ενώ άλλοι είχαν βαριά πόδια από τους μαραθώνιους δρόμους…Στο οικογενειακό διπλό έπειτα από ένα αμφίρροπο παιχνίδι οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 2-2.

Αγωνιστικά και μη

Αναπάντεχα ιδανικός ήταν ο καιρός της πρώτης προπόνησης, καθώς ενώ τις προηγούμενες ημέρες ο υδράργυρος θύμιζε καύσωνες του Αυγούστου, την Πέμπτη η θερμοκρασία επανήλθε σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα κάνοντας την ζωή όλων πιο εύκολη.

Η πρεμιέρα των προπονήσεων παρά το γεγονός ότι σημαδεύτηκε από τις ηχηρές απουσίες αρκετών παικτών, γιορτάστηκε δεόντως με γράπα-τσίπουρο Pate και γλυκά El Presidente.

Στο κέντρο του «γηπέδου» τοποθετήθηκε ο Giades και διακρίθηκε σε ρόλο κόφτη!!!

Μόνο το ποδηλατικό πρόγραμμα της προπόνησης ακολούθησε ο Paltetsanakis, τίμησε όμως ιδιαίτερα τον παστουρμά και το τσίπουρο, όταν οι υπόλοιποι συμπαίκτες έχυναν ποτάμια ιδρώτα στον αγωνιστικό χώρο.

Παράπονα για τα καλούδια του τραπεζιού, εξέφρασαν οι Markulic και Ignasievic, καθώς ο μεν πρώτος αναζητούσε παγωμένη μπύρα, ενώ ο δεύτερος ήθελε προσούτο και μαύρο χαβιάρι..





Παρόντες ήταν:

1) Enwsitic
2) Giades
3) Manoto Kanaki
4) Milcic
5) Markoulic
6) Ignasievic
7) Nectarinho
8) Pate
9) Patetsinez
10) Stafids
11) Tsobic
12) Paltetsanakis
13) Hatzi
14) Coach CC
15) El Presidente
16) Kostiga
17) Zidanis

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 27-9-2017


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου