Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Τα νέα από την 8η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2016-2017

Δεν άλλαξε τις συνήθειες του ο Coach CC και στην 8η προπόνηση της Pellalaw United, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Λιποχωρίου, την Τρίτη, 6-12-2016 έδωσε και πάλι έμφαση στην τεχνική και την φυσική κατάσταση, βάζοντας όμως στο πρόγραμμα του και νέες ασκήσεις. Στο οικογενειακό διπλό οι «κόκκινοι» εκμεταλλευόμενοι την δυσκολία στην επικοινωνία που είχαν οι «πολύχρωμοι» πήραν μια πολύ εύκολη νίκη αν και αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο. Το δυστύχημα γι’ αυτούς ήταν ότι αυτή τη φορά ο νικητής δεν πήρε βραβείο (σοκολατάκια) κι έμειναν με τη γλύκα στο μυαλό, ενώ μάταια περίμεναν και κάποιο γλυκό από τους εορτάζοντες, που τελικά δεν έδωσαν κανένα σημείο ζωής.

Αγωνιστικά και μη

Μούφα, όπως αναμενόταν, ήταν ο τραυματισμός του Giades, ο οποίος έκανε την έκπληξη κι έδωσε κανονικά το παρόν στην προπόνηση. Τελικά όπως αποδείχτηκε αυτό έγινε σε συνεννόηση με την Διοίκηση του Φίλιππου Πενταπλατάνου, καθώς στη σύμβαση δανεισμού του παίκτη έχει γίνει σχετική μνεία, ότι προτεραιότητα έχουν οι υποχρεώσεις του με την ποδοσφαιρική ομάδα των Δικηγόρων. Ενώ σημαντικό ρόλο φαίνεται ότι έπαιξε και το αναψυκτικό που του πρόσφερε, ως κέρασμα, ο Coach CC μετά τη μεγάλη νίκη του Φίλιππου Πενταπλατάνου με αντίπαλο την πρωτοπόρο Δόξα Π. Μυλοτόπου.

Αντίθετα από τον Giades, o De Ekonomista, απουσίασε από ακόμη μία προπόνηση, συνεχίζοντας την αποθεραπεία του αναπαραγωγικού του συστήματος, ενώ προκέκυψε και νέος τραυματισμός, αυτή τη φορά από τον Paltetsanakis, που δεν θα τον αφήσει, ωστόσο, πίσω σε φυσική κατάσταση, αφού μπορεί να συνεχίσει να "καταπίνει" χιλιόμετρα καβάλα στο ποδήλατό του.


Παρόντες ήταν:

1) Babinho
2) Enwsitic
3) Giades
4) Nectarinho
5) Pate
6) Patetsinez
7) Stafids
8) Savvinho
9) Hatzi
10) Coach CC
11) Kostiga
12) Zidanis


1 σχόλιο:

  1. Με τον Παλιο Μυλοτοπο ξεστραβωθηκε το γατι ο γιαντες..αμα ειναι κανας αριστοτελης βρισκεται σε κακη μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή