Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Τα νέα από την 7η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2016-2017

Τεχνική και φυσική κατάσταση περιλάμβανε το πρόγραμμα της 7ης προπόνησης της Pellalaw United, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Λιποχωρίου, την Πέμπτη, 1-12-2016. Το κρύο και … ο χιονιάς που πέρασε και δεν ακούμπησε, αποτέλεσαν ανασταλτικούς παράγοντες στην προσέλευση μεγάλου αριθμού παικτών, ωστόσο ο Coach CC είχε στη διάθεσή του αρκετά από τα βασικά χαρτιά του, που δεν ανήκουν στην κατηγορία «τιτίκας». Στο οικογενειακό διπλό οι «κόκκινοι» με βράχο στην άμυνα τον πολύπειρο Zidanis επικράτησαν εύκολα, με σκορ 3-1 και πήραν δίκαια το βραβείο του ενός κιλού σοκολατάκια, ενώ και στη διαδικασία των πέναλντι που ακολούθησε ήταν ανώτεροι και κέρδισαν κι εκεί με 5-3.
Αγωνιστικά και μη

Βρέθηκε η αιτία που οι «πολύχρωμοι» δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων στο οικογενειακό διπλό και ηττήθηκαν εύκολα από τους «κόκκινους», καθώς υπήρξε δολιοφθορά στα αποδυτήρια και οι παίκτες τους χρειάστηκε ν’ αγωνιστούν με τα παπούτσια της δουλειάς….

Προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας εχουν δημιουργήσει οι συνεχείς απουσίες του Giades από τις προπονήσεις με τη δικαιολογία ύπαρξης πόνων σε διαφορα σημεία του σωματός του. Η αδιάλειπτη όμως παρουσία του στις προπονήσεις του Φίλιππου Πενταπλατάνου φανερώνει οτι ο παίκτης θέλει να δείξει στον προπονητή του ότι δεν πρέπει να τον υπολογίζει για το παιχνίδι κόντρα στην παλιά του αγάπη...

Μετά την πληροφορία ότι ο (προς αναβολή) αγώνας του κυπέλου με αντίπαλο τον Αριστοτέλη, πρόκειται να διεξαχθεί σε γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα, το διοικητικό και προπονητικό επιτελείο, άρχισε ζυμώσεις προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα ο παπάς που φυλάει τα νώτα της, καθώς είναι ένας παίκτης με ιδιαίτερη εμπειρία στους συνθετικούς χλοοτάπητες και θα μπορέσει να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Παρόντες ήταν:


1) Enwsitic
2) Kontakov
3) Markoulic
4) Pate
5) Patetsinez
6) Savvas
7) Paltetsanakis
8) Hatzi
9) Coach CC
10) Kostiga
11) Zidanis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου