Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Τα νέα από την 4η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2016-2017

Σε συνθήκες ψύχους πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15-11-2016, στο γήπεδο του Λιποοχωρίου, η προπόνηση της Pellalaw United F.C., αφού o υδράργυρος βούτηξε στους 4ο C. Παρά το γεγονός ότι ο προγραμματισμένος πρώτος επίσημος αγώνας της νέας ομάδας δεν διεξήχθη, καθώς η ομάδα της Ξάνθης, δεν προσήλθε στο γήπεδο, η παρουσία παικτών δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Ωστόσο ο Coach CC εκπόνησε ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα, που περιείχε τρέξιμο, ασκήσεις τακτικής και τεχνικής με τη μπάλα, τελειώματα και φυσικά οικογενειακό διπλό, στο οποίο οι «κόκκινοι» παίζοντας πιο οργανωμένα και στην επίθεση και στην άμυνα, πήραν εύκολα τη νίκη.

Αγωνιστικά και μη

Για να παρακολουθήσει την προπόνηση πίσω από την εστία, ήρθε ο Tanalias στο Λιποχώρι, αλλά στις ασκήσεις με τα τελειώματα έτρεξε περισσότερο από αυτούς που έκαναν προπόνηση, φέρνοντας πίσω στον αγωνιστικό χώρο όλες τις αδέσποτες μπάλες, ενώ μετά την πρόωρη αποχώρηση του Stafids, προσέφερε και υπηρεσίες τερματοφύλακα!!


Με Γιαννιώτικά αμυγδαλωτά γλύκανε τους συμπαίκτες του ο Nectarinho, κερνώντας τους για την ονομαστική του εορτή.

Τυχεροί ήταν όσοι ήταν παρόντες στην προπόνηση, αφού πρόλαβαν και «καπάρωσαν» τους πιο δημοφιλείς αριθμούς για τη νέα φανέλα τους, ενώ οι υπόλοιποι θα λάβουν τους πιο αντιεμπορικούς!!!

Στην υπηρεσία Silver Alert αναγκάστηκε να προσφύγει η Διοίκηση της ομάδας, προκειμένου να ανεύρει τον παίκτη με την κωδική ονομασία Markulic, ο οποίος αν και συνεχώς καταθέτει αιτήματα προσδιορισμού των προπονήσεων και των αγώνων σε συγκεκριμένες ημέρες στη συνέχεια δεν εμφανίζεται ποτέ στο γήπεδο, με αποτέλεσμα ο προπονητής και οι συμπαίκτες να ξεχάσουν πως είναι η εμφάνισή του. Προσοχή όποιος γνωρίζει που είναι να το αναφέρει στα γνωστά τηλέφωνα. Την ημέρα που εξαφανίσθηκε επαναλάμβανε συνεχώς την φράση: «καλημέρα σας, πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;»

Ανησυχητικά ήρεμος παρέμεινε για μια ακόμη φορά ο Patetsinez και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ν’ απωλέσει το Ουρουγουανικό προσωνύμιό του!!!


Παρόντες στην προπόνηση ήταν

1) Babinho
2) Enwsitic
3) Giades
4) Laznik
5) Giovanni Silva de Economista
6) Nectarinho
7) Pate
8) Patetsinez
9) Stafids
10) Tsobic
11) Paltetsanakis
12) Hatzi
13) Michalis
14) Coach CC
15) Kostiga
16) Tanalias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου