Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Τα νέα από τον 2ο φιλικό αγώνα των Δικηγόρων Πέλλας με αντίπαλο την Αναγέννηση Λιποχωρίου

Έτριβε τα χέρια του ο Coach CC στο 2ο φιλικό αγώνα της Pellalaw United, που διεξήχθη στο γήπεδο του Λιποχωρίου την Τρίτη, 8-11-2016, κόντρα στην τοπική Αναγέννηση, βλέποντας τους παίκτες του ν’ αποδίδουν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, απέναντι βέβαια σε μια νεανική ομάδα χαμηλής δυναμικότητας. Στο 1ο ημίχρονο η ομάδα των Δικηγόρων, έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Giades, ήταν αρκετά απειλητική, είχε τον έλεγχο της κυκλοφορίας της μπάλας και πέτυχε τρία όμορφα γκολ, με τους Giades (2) και Paltetsanakis, ενώ και αμυντικά δεν κινδύνευσε καθόλου. Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές (5!!!) και η κούραση ορισμένων παικτών, που δεν έχουν ακόμη την απαιτούμενη φυσική κατάσταση, είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει η απόδοση των φιλοξενούμενων και ν’ ανέβει των γηπεδούχων, οι οποίοι αφού πέτυχαν ένα γκολ από τα αποδυτήρια στο 1ο λεπτό του 2ου ημιχρόνου πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφεραν παρόλο που είχαν δύο δοκάρια και μείωσαν σε 2-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι.

Αγωνιστικά και μη

Σε αναμμένα κάρβουνα ήταν ο Giades όταν είδε τους πρώτους καπνούς ν’ ανεβαίνουν από τις φουφούδες και ζήτησε να είναι από τις πρώτες αλλαγές του Coach CC. Μάλιστα άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά δεν αποκλείουν το γεγονός να πέτυχε γρήγορα τα δύο γκολ για να καθαρίσει νωρίς το παιχνίδι και να σιγουρέψει την αλλαγή του στο ημίχρονο.

Την ευχέρειά του στο σκοράρισμα έδειξε και πάλι ο Paltetsanakis (πετυχαίνοντας γκολ αυτή τη φορά στη σωστή εστία) και άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Coach CC, ανεβάζοντάς τον από την αμυντική γραμμή στο κέντρο. Οι μυρωδιές όμως από τον «Τζακ» και τον «Κόπρο», δεν τον άφησαν ν ολοκληρώσει το παιχνίδι και γρήγορα ζήτησε κι αυτός αλλαγή..

Σαφώς βελτιωμένος ήταν και ο Kontakov, αφού ο κοζάκος επιτελικός χαφ, αυτή τη φορά έφερε μαζί του στο γήπεδο και αθλητική περιβολή, άσχετα αν δεν κατάφερε να πετύχει το χρώμα της φανέλας, που θα φορούσε η ομάδα, ενώ την παράσταση έκλεψε η επιγονατίδα βόλεϋ με την οποία θέλησε ν’ αγωνιστεί και τον απέτρεψε τελικά ο Giovanni Silva de Economista !!!







Παρόντες ήταν:

1) Babinho
2) Enwsitic
3) Giades
4) Manoto Kanaki
5) Angelinho
6) Kontakov
7) Milcic
8) Giovanni Silva de Economista
9) Nectarinho
10) Pate
11) Patetsinez
12) Stafids
13) Savvas
14) Paltetsanakis
15) Hatzi
16) Coach CC
17) Kostiga


3 σχόλια:

  1. Δεν εγραψες για τον Pate που εκλεψε την δοξα απο τον Patetsinez και με δολοφονικο τακλιν εκανε το πεναλτι για το 2-3...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ήταν και τόσο δολοφονικό (εκτός αν είσαι ανώνυμος ολυμπιακός) γι' αυτό και δεν έγινε η σχετική μνεία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πρώτη φωτό του ρεπορτάζ τα σπάει. Ο αγώνας έρχεται σε δεύτερη μοίρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή