Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Τα νέα από τον 1ο φιλικό αγώνα των Δικηγόρων Πέλλας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Αραβησσού

Θετικό κρίνεται το πρώτο δείγμα της καινούριας ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, όπως παρουσιάστηκε στον φιλικό αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ Αραβησσού την Παρασκευή, 3-11-2016. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, μία σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος αν και η ομάδα των δικηγόρων ως καινούρια, δεν έχει την απαραίτητη ομοιογένεια και αρκετοί παίκτες παίξανε σε διαφορετική θέση από αυτή που παίζουν συνήθως, κατάφεραν να κυριαρχήσουν πλήρως και να πετύχουν δύο γκολ με τους Kostiga και Giades, ενώ έχασαν ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, ενώ οι δικηγόροι έπαψαν να είναι απειλητικοί. Έτσι αφού οι παίκτες της Αραβησσού κατάφεραν να ισοφαρίσουν με μια πανέμορφη (αυτογκόλικη) λόμπα του Paltetsanakis, που έστειλε τη μπάλα πρώτα στα χέρια του Stafids και στη συνέχεια στα δίχτυα, πίεσαν για την ισοφάριση και τελικά, παρά το γεγονός ότι ο Stafids τους είπε όχι αρκετές φορές, τα κατάφεραν λίγο πριν από το σφύριγμα της λήξης.

Αγωνιστικά και μη

Με κλειστά μάτια βρισκόντουσαν οι Kostiga και Giades στο πρώτο ημίχρονο (πέτυχαν από ένα γκολ κι έδωσαν από μία ασιστ), γεγονός που δείχνει τις άριστες σχέσεις επικοινωνίας που διατηρούν μεταξύ τους και είναι κρίμα που η ομάδα των Γιαννιτσών δεν τις ανακάλυψε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά τώρα που ο βετεράνος φορ κατέθεσε αίτηση για πρόωρη συνταξιοδότηση!!!

Έρανο για να βρεθούν ρούχα και λοιπός εξοπλισμός, ώστε να μπορέσει ν’ αγωνιστεί ο Kontakov, πραγματοποιήθηκε στην ανάπαυλα του παιχνιδιού, αφού ο Κοζάκος φορ, που προσήλθε καθυστερημένα στο γήπεδο, δεν είχε μαζί του ούτε την περίφημη πορτοκαλί κοζάκικη βράκα του!!

Απογοήτευσε τους απανταχού θαυμαστές του, ο Patetsinez, καθώς ο θερμόαιμος Ουρουγουανός, ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού σχετικά ήρεμος, με αποτέλεσμα οι γυναίκες του χωριού που του είχαν ετοιμάσει την περίφημη κοτσίδα Pablo Garsia να μην του τη δώσουν.

Παρόντες ήταν:

Enwsitic
Giades
Manoto Kanaki
Angelinho
Kontakov
Maurinho
Giovanni Silva de Economista
Nectarinho (δεν αγωνίστηκε)
Pate
Patetsinez
Sailor (δεν αγωνίστηκε)
Paltetsanakis
Hatzi
Coach CC
Kostiga
Sahpi

1 σχόλιο: