Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Τα νέα από την 8η προπόνηση της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015

Παρά τα προβλήματα τραυματισμών παικτών, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Δικαιόπολη, για την τελική φάση του 8ου Πανελληνίου Δικηγορικού Πρωταθλήματος και την Τρίτη, 16-6-2015 στο κλειστό γυμναστήριο Π. Μυλοτόπου, πραγματοποιήθηκε η 8η προπόνηση της ομάδας, για την περίοδο 2014-2015.

Τρίβει τα χέρια του ο Coach K βλέποντας την ομάδα του να ενισχύεται σημαντικά στην front line με τον Ρουμάνο σέντερ, Paplaou, ένα παίκτη, που έκανε θραύση στο παρελθόν και ήταν από τα μεγάλα ταλέντα του Γιαννιτσώτικου Μπάσκετ. Μάλιστα η πλαστικότητα που έχει στις κινήσεις, σε συνδυασμό με τη διάθεση που δείχνει στις τελευταίες προπονήσεις στις οποίες συμμετέχει ανελλιπώς, φαίνεται ότι του δίνουν το προβάδισμα στη μάχη του με τον Stojan, για τη θέση του βασικού σέντερ της ομάδας.

Περισσότερα λεπτά συμμετοχής στη θέση 5 φαίνεται ότι θα κερδίσει και ο El Presidente, αφού η παρουσία του στις τελευταίες προπονήσεις έχει ανεβάσει τη φυσική του κατάσταση, αλλά και την αυτοπεποίθησή του.

Ιδιαίτερα ανεβασμένος φαίνεται ότι είναι και ο Zahovic μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, καθώς φαίνεται ότι του έφυγε ένα άγχος που έκανε τα χέρια του βαριά.

Και ο Giades όμως άρχισε να το παίρνει απόφαση ότι το μπάσκετ είναι το άθλημα που του ταιριάζει και πλέον δεν χάνει κανένα lay up, ενώ η ψυχολογία του ενισχύεται σημαντικά και από το γεγονός ότι η ώρα του θερινού BBQ πλησιάζει.

Καλά είναι τα νέα και από το ιατρικό δελτίο, αφού ο Manuel, που υποφέρει από τη «νόσο του Αχιλλέα» διανύει την τελευταία εβδομάδα αποθεραπείας, ενώ οι Sailor και Hatzi δηλώνουν με υπέρμετρη αισιοδοξία ότι θα φορέσουν την αγωνιστική φανέλα της ομάδας στη Χαλκιδική!!!

Ο μόνος πλέον που πρέπει να το πάρει απόφαση και να λάβει μέρος σε καμιά προπόνηση μπάσκετ είναι ο Paltetsanakis the Cyclist, ιδίως τώρα που ο καιρός αρxίζει να είναι άστατος και επικίνδυνος για τους ποδηλάτες.

Παρόντες ήταν

1. Babinho
2. Giades
3. Zahovic
4. Kill Bill
5. El Presidente
6. Paskuale
7. Paplaou
8. Stojan
9. Sailor (δεν προπονήθηκε λόγω τραυματισμού)
10. Coach K

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου