Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Τα νέα από τον 2ο φιλικό αγώνα της ομάδας μπάσκετ του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015, με αντίπαλο την ομάδα NOMOS B.C. του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης

Με εμφανή τη διάθεση να μην παίξουν άμυνα ή αν παίξουν αυτή να είναι με τα μάτια, εμφανίσθηκαν οι παίκτες του Δικαιόπολη στον 2ο φιλικό αγώνα της ομάδας μπάσκετ, για την περίοδο 2014-2015, με αντίπαλο την ομάδα NOMOS B.C. του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης, που διεξήχθη την Πέμπτη, 18-6-2015 στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών. Παρά το γεγονός λοιπόν της έλλειψης διάθεσης για άμυνα, που είναι το βασικό όπλο της ομάδας κι αυτό που έδωσε την μεγάλη πρόκριση μέσα στη Βέροια, εντούτοις ο Δικαιόπολις πήρε μια μάλλον εύκολη νίκη ψυχολογίας, απέναντι σ’ έναν ελλιπή αντίπαλο, που εμφανίσθηκε στο παρκέ με μόλις πέντε παίκτες.
Ευτυχώς για την ισορροπία του παιχνιδιού η τρίτη ομάδα του Δ.Σ. Θεσσαλονίκη ενισχύθηκε την τελευταία στιγμή με τον πρωταθλητή της Β΄ Κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ, Moshkov, ο οποίος έκανε tripple double figure, σε πόντους, ασιστ και ριμπάουντ, ενώ αν ο Stojan
έπαιζε σε όλο το παιχνίδι θα του έδινε τη δυνατότητα να πετύχει διψήφιο αριθμό και στα κοψίματα, αφού γρήγορα στην αρχή του παιχνιδιού τον φιλοδώρησε με δύο τάπες και τον υποχρέωσε να ζητήσει αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού.


Έκανε την έκπληξη ο Manuel και μπήκε πιο γρήγορα σε αγωνιστικό πρόγραμμα, συμμετέχοντας κανονικά στο παιχνίδι, κρίνοντας ότι τα φιλικά έχουν πιο μεγάλη σημασία από τα … τελικά!!!
Μπερδεμένος και συναισθηματικά φορτισμένος έδειξε να είναι ο Paskuale, έχοντας ασυνήθιστη μειωμένη απόδοση, τουλάχιστον στην αρχή του παιχνιδιού.
Επέτρεψε το Physical Game ο Sailor και δεν σφύριξε πολύ, αφήνοντας το παιχνίδι να εξελιχθεί και να μην χαλάει ο ρυθμός.

Παρόντες ήταν:

1. Enwsitis
2. Babinho
3. Giades
4. Zahovic
5. Kill Bill
6. El Presidente
7. Manuel
8. Paskuale
9. Paplau
10. Stojan
11. Sailor (ως referee)
12. Hatzi (ως φωτογράφος)
13. Coach K

1 σχόλιο:

  1. εμφανής η απουσία του "αμυντικού όπλου" palte. Πληροφορίες από το δημοσιογραφικό παρασκήνιο αναφέρουν ότι ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή