Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Ακύρωση προπόνησης με φιλικό αγώνα

Λόγω της καταιγίδας και των τόνων νερού που πέφτουν μέχρι και αυτή την ώρα, δεν θα πραγματοποιηθεί όπως είναι επόμενο η αυριανή προπόνηση της ομάδας του Δικαιόπολη στο γήπεδο του Πενταπλατάνου. Η Διοίκηση της ομάδας όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και θέλοντας να κρατήσει σε αγωνιστική επαγρύπνηση τους παίκτες, κανόνισε φιλικό αγώνα στο μοναδικό αγωνιστικό χώρο της ευρύτερης περιοχής, που μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο έπειτα από τέτοια νεροποντή και δεν είναι άλλος από την Esovalta Arena. Η έναρξη του αγώνα έχει προγραμματισθεί για τις 3:45μμ και η συγκέντρωση της ομάδας θα γίνει στο Πολύκεντρο στις 3:00μμ

Σημαντική σημείωση: Σε περίπτωση που η βροχόπτωση συνεχίζεται και αύριο ο αγώνας δεν θα πραγματοποιηθεί. Θα υπάρξει και νεότερη ενημέρωση με sms.

Πιο σημαντική σημείωση: Όπως σε κάθε αγώνα επίσημο ή φιλικό, όσοι παίκτες έχουν κώλυμα θα πρέπει να το δηλώνουν με τους γνωστούς τρόπους.

3 σχόλια:

  1. Παρατηρητής φωτογραφίας2 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:50 μ.μ.

    Ο εικονιζόμενος είναι παίκτης της ομάδας που δηλώνει κώλυμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι πρόκειται για τον πιο ευσυνείδητο παίκτη της ομάδας, ο οποίος αν και βρισκόταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση, μόλις του προέκυψε το κώλυμα, έσπευσε να το δηλώσει αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άκυρο και το φιλικό σήμερα. Έχει γεμίσει το γήπεδο βατράχια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή