Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Τα νέα από τη 18η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015

Εμβάθυνση στην τριγωνομετρία έκαναν οι παίκτες του Δικαιόπολη στη 18η προπόνηση της ομάδας για την περίοδο 2014-15, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, την Παρασκευή 12-12-2014. Ο Coach CC έδωσε και πάλι έμφαση σε ασκήσεις που έχουν ως στόχο την καλή κυκλοφορία της μπάλας, τοποθετώντας τους παίκτες του σε τετράγωνα και τρίγωνα και βάζοντάς τους να κάνουν κύκλους μέσα σ’ αυτά, κυκλοφορώντας ταυτόχρονα την μπάλα… Στο οικογενειακό διπλό η ομάδα των κιτρίνων εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι είχε στη σύνθεσή της το φονικό επιθετικό υπερόπλο Spyridov, τον αποκαλούμενο και «Re kouli» στραγγάλισε στην κυριολεξία την ομάδα των πολύχρωμων και πήρε μια πιο εύκολη νίκη απ’ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ 3-2.

Αγωνιστικά και μη

Μετά τον τραυματισμό του Kostiga, είχαμε και νέο θύμα, καθώς ο Dani δεν άντεξε την πίεση του ανταγωνισμού και χτύπησε μπιέλα, μένοντας στα πιτς για δύο τουλάχιστον μήνες. Μάλιστα ο τραυματισμός του ήρθε σε μία κρίσιμη στιγμή γι’ αυτόν, αφού ήταν ένα βήμα πριν από τη βασική ενδεκάδα, ενώ θα του απονέμονταν και ο τίτλος του Dani Goal. Παρά τον τραυματισμό του όμως, ήρθε στην προπόνηση δείχνοντας πόσο του αρέσει η παρέα της ομάδας.


Αντίθετα ο Kostiga δεν ήρθε στην προπόνηση και όπως δήλωσε στο στενό του περιβάλλον οι συμπαίκτες του θα τον βλέπουν μόνο όταν πηγαίνουν στην ταβέρνα.




Παρόντες ήταν:

1. Enwsitis
2. Babinho
3. Giades
4. Karatzoti
5. Maurinho
6. Lazo
7. Sailor
8. Paltetsanakis
9. Hatzi
10. Coach CC
11. Dani (δεν προπονήθηκε)
12. Alex
13. Spyridov - «Re kouli»

Την Τετάρτη 17-12-2014 είναι πιθανόν να πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας..

1 σχόλιο:

  1. για οσους δεν γνωριζουν το πραγματικο ονομα του φονια ειναι κακα ρεκουλη φον σπιριντοβ

    ΑπάντησηΔιαγραφή