Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Τα νέα από τον 4ο φιλικό αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015, με αντίπαλο την ομάδα Επιλέκτων Εσωβαλτιανών.

Σε extreme sport στους -2ο C και με χιονόπτωση, εξελίχθηκε ο 4ος φιλικός αγώνας της ομάδας του Δικαιόπολη για την περίοδο 2014-14, που διεξήχθη την Τρίτη, 30-12-2014, στην Esovalta Arena με αντίπαλο μικτή ομάδα Επίλεκτων Εσωβαλτιανών. Ο ολικός παγετός, που επικρατούσε στην περιοχή από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, έκανε τους παίκτες να βιώσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς ο αγωνιστικός χώρος είχε παγώσει και η αίσθηση ήταν ότι αγωνιζόσουν σε πίστα πατινάζ και όχι σε γήπεδο ποδοσφαίρου. Μάλιστα στις δύο εστίες υπήρχαν παγωμένες μπάρες νερού και χρειάστηκε να επιστρατευτούν τσάπες για να σπάσει ο πάγος. Με τις συνθήκες αυτές δεν μπορεί να γίνει λόγος για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, η οποία δεν ήταν καλή και το σκορ ήταν πολλά με λίγα.

Αγωνιστικά και μη

Απόντες από την «σιβηρική μάχη» οι απόμαχοι Maurinho, Kamara και …… GeroPalte, που λόγω ηλικίας, δικαιολογημένα, φοβήθηκαν το πολύ κρύο, ενώ αντίθετα το άλλοτε ατρόμητο λιοντάρι, Manuel, άρχισε να επιδεικνύει συμπεριφορά γατακίου, καθώς όχι μόνο αθέτησε την υπόσχεσή του για συμμετοχή στον αγώνα, αλλά ο φόβος του για το κρύο τον ανάγκασε να κλείσει το τηλέφωνό του για μην υπάρξει δυνατότητα να ανευρεθεί.



Υπόθεση κουμπάρων ήταν το σκοράρισμα της ομάδας, με τον Stojan και τον Hatzi να πετυχαίνουν τα μοναδικά γκολ, εκμεταλλευόμενοι τις ασίστ του Kostiga.

Παρόντες ήταν:

1. Enwsitis
2. Giades
3. Zahovic
4. Karatzoti
5. Kostiga
6. Kill Bill
7. Lazo
8. Sailor
9. Hatzi
10. Stojan
11. Coach CC
12. Rekouli

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή, 2-1-2015 στο γήπεδο του Πενταπλατάνου.

6 σχόλια:

  1. ΟΙ ΧΑΣΟΔΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΙΜ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ?
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ.
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Επίλεκτε" που δεν είσαι επίλεκτος, αλλά μόνο Εσωβαλτιανός, τα δοκάρια μας ήταν δύο (είχε και ο Zahovic εκτός από σένα). Πριμ για τις καλές εμφανίσεις σου θα πάρεις όταν θα αρχίσεις ν ακους τον προπονητή και τους συμπαίκτες σου. Καλή χρονιά

      Διαγραφή
  2. Το κινητό μου το είχα βάλει στο αθόρυβο προκειμένου να ξεκουραστώ κι εγώ λίγο σαν άνθρωπος..εξάλλου ήδη από το πρωί της Τρίτης είχα εκφράσει τις επιφυλάξεις μου για τον καιρό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "...προκειμένου να ξεκουραστώ κι εγώ λίγο σαν άνθρωπος.."
      Μας συγκίνησες ρε Γατάαααακιιιιιιι

      Διαγραφή
  3. Τελικα ειναι αλήθεια οτι ο στογιαν εκτός από τα γήπεδα της εκασκεμ σκοράρει ακατάπαυστα και στα παγωμένα νταμαρια της επσ πελλας. Δυο γκολακια και το ενα με μαγικη ενέργεια που θα ζήλευε και ο "νεμεσις" του ο Παπαμαν που εχει να ματώσει τα δίχτυα απο τον καιρο του Νώε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ονειρική η επανεμφάνιση του Στογιαν στους ποδοσφαιρικούς αγωνιστικούς χώρους. Το παγωμένο σκληρό τερέν που ομοίαζε με αυτό του μπάσκετ και η προυπηρεσία του ως δάσκαλος του σκι, τον βοήθησε να ισορροπεί πιο εύκολα στο παγωμένο γηπεδο και να περάσει στη λίστα των λιγοστών διακριθέντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή