Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

“Τρέξε χωρίς Τερματισμό”

Από την 1η έως και την 3η Σεπτεμβρίου 2014 διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη ένας πρωτότυπος αθλητικός αγώνας τρεξίματος, που βασικό στόχο έχει ο κάθε συμμετέχων αθλητής να αυξήσει τις επιδόσεις του και να «ξεπεράσει τα όρια του» όχι για τον εαυτό του, αλλά για τον συνάνθρωπό του. Ο αγώνας που έχει τίτλο “Τρέξε χωρίς Τερματισμό”, διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα διεξαχθεί για 48 ώρες χωρίς διακοπή μέσα στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Η πρωτοβουλία και η συνδιοργάνωση αυτού του μοναδικού για τα Ελληνικά δεδομένα αγώνα είναι του ιστορικού αθλητικού συλλόγου "Ερμής 1877" και της ΔΕΘ HELEXPO, ενώ η ανταπόκριση που βρίσκει από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, είναι εντυπωσιακή καθώς οι προεγγραφές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία κι ενώ ο καθένας μπορεί να συμμετέχει ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Τι θα συμβεί από το απόγευμα της Δευτέρας έως το απόγευμα της Τετάρτης; Ο κάθε συμμετέχων μπορεί να τρέξει όση ώρα θέλει, ότι ώρα θέλει χωρίς να τερματίσει. Δεν πληρώνει για τη συμμετοχή του, κι όμως χαρίζει χρήματα για ιερό σκοπό, την στήριξη του έργου τριών ιδρυμάτων και οργανισμών: Του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, του Πολυϊατρείου των Γιατρών του Κόσμου στη Θεσσαλονίκη και του Ορφανοτροφείου Θηλέων “Μέλισσα”.

Πως θα γίνει αυτό; Κάθε πολίτης που θα δηλώσει συμμετοχή, θα παραλάβει ένα φορητό chip για να χρονομετρείται ηλεκτρονικά. Για όση ώρα τρέχει ή περπατάει θα καταγράφεται στα chip η απόσταση που διανύει. Ειδικοί ηλεκτρονικοί αισθητήρες – καταμετρητές σε όλη τη διαδρομή θα καταγράφουν τα χιλιόμετρα, τα οποία μετατρέπονται σε χρήματα για τα τρία ιδρύματα.

2 σχόλια:

  1. Χάτζι εσύ που είσαι ειδικός στο άσκοπο τρέξιμο θα μπορούσες να βοηθήσεις τον σκοπό αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. chip χιλιομέτρησης Χάτζι1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:34 μ.μ.

    Με τα χιλιόμετρα που θα διανύσει ο Χάτζι θα παρέμβει εισαγγελέας για μετατροπή του σκοπού της εκδήλωσης από φιλανθρωπικό σε κερδοσκοπικο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή