Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Διευρωπαϊκή οδύσσεια Δικαιοπολίτη με το ποδήλατο και... με τα πόδια

Πλήρωσε «ακριβά» την αγάπη του για το ποδήλατο γνωστός ποδηλάτης του Δικαιόπολη, καθώς θέλησε να πάει διακοπές στην Ευρώπη αλλά και ταυτόχρονα να ζήσει μία περιπέτεια. Τελικά τα κατάφερε και τα δύο, αλλά ίσως το μετάνιωσε…. Ξεκίνησε από το σπίτι του στα Γιαννιτσά με το ποδήλατο. Το πρώτο του κατόρθωμα είναι ότι ο όντως διασχίζοντας όλες τις χώρες την πρώην Γιουγκοσλαβίας, έφτασε μέχρι τη Βερόνα της βόρειας Ιταλίας, όπου όμως και ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Το ποδήλατό του έπαθε λάστιχο και ο συμπαθής ποδηλάτης έκανε το λάθος να το αφήσει για λίγο αφύλακτο, το οποίο και σχεδόν αμέσως εξαφανίστηκε μαζί με τις αποσκευές του.

Τα λίγα χρήματα που είχε πάνω του δεν έφταναν για να βγάλει εισιτήρια για την επιστροφή του. Τουλάχιστον είχε αρκετά ώστε να πάρει τρένο (ευτυχώς, η Βερόνα είναι σιδηροδρομικός κόμβος και τα δρομολόγια είναι βολικά) αλλά μόνο μέχρι το λιμάνι του Πρίντεζι.

Φτάνοντας εκεί, θεώρησε ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή και μπήκε ως λαθρεπιβάτης σε καράβι για την Ηγουμενίτσα. Στο λιμάνι της Ηπείρου έφτασε ταλαιπωρημένος και χωρίς καθόλου χρήματα, αλλά για καλή του τύχη έπεσε πάνω σε ειδικό δρομολόγιο της Tanalias Supporting Team και κατάφερε να επιστρέψει στα Γιαννιτσά.

3 σχόλια:

  1. Αφού δεν πέρασε κολυμπώντας την Αδριατική πάλι καλά.
    Τόση ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ούτε ο Μητσοτάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tου συνιστώ να γράψει βιβλίο με τις περιπέτειές του, θα γίνει best- seller..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η παραπάνω ιστορία είναι προϊόν μυθοπλασίας, οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή