Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ποδηλατοδρομία στο Πάικο

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα εναλλακτικών επιλογών άθλησης, την Κυριακή 8-9-2013 τις πολύ πρωινές ώρες, μέλη του Δικαιόπολις εξόρμησαν στις πλαγιές του όρους Πάικο. Το ραντεβού δόθηκε στις 7π.μ., αρχικά στο δημοτικό πάρκινγκ στο πρώην στρατόπεδο Καψάλη και στη συνέχεια στον Πλατανότοπο, όπου οι ποδηλάτες και η Ομάδα Υποστήριξης φόρτωσαν τα ποδήλατά στο ειδικά διασκευασμένο τρέιλορ και ξεκίνησαν για τα Λιβάδια του Νομού Κιλκίς. Αν και ο Παλτετσανάκης ήρθε ακριβώς ή … σχεδόν ακριβώς στην ώρα του ραντεβού, τελικά υπήρξε και πάλι καθυστέρηση στην ώρα της αναχώρησης για τα Λιβάδια, όπου η ομάδα έφτασε έπειτα από διαδρομή μίας ώρας περίπου με το αυτοκίνητο. Εκεί αφού γέμισαν νερό από τις πέντε πηγές των Λιβαδίων οι αθλητές ξεκίνησαν να διασχίσουν το Πάικο από την πλευρά τα Νομού Κιλκίς προς την πλευρά του Νομού Πέλλας και πιο συγκεκριμένα από τα Λιβάδια (υψόμετρο περίπου 1200μ) με προορισμό τα Γιαννιτσά (υψόμετρο περίπου 70μ). Το πρώτο κομμάτι της διαδρομής μέσα από δασικούς δρόμους ή μονοπάτια ήταν ανηφορικό (χωρίς
πολύ μεγάλες κλίσεις) για περίπου 5,5 χλμ. μέχρι το ψηλότερο σημείο που έφτανε περίπου τα 1320 μ.. Στη συνέχεια ήταν κατά βάση κατηφορικό με εξαίρεση ελάχιστες ανηφόρες για περίπου 10 χλμ μέχρι και το καταφύγιο του Φασιανού. Από το καταφύγιο μέχρι και το χώρο εκκίνησης
ορειβατών στην εκκλησία της Αγ Παρασκευής, όπου έγινε και η απαραίτητη στάση (σταθμός ανεφοδιασμού), ο δρόμος για περίπου 15 χλμ ήταν χωματόδρομος και από εκεί για περίπου 14 χλμ. μέχρι τα Γιαννιτσά ήταν ασφαλτοστρωμένος.
Το «106» το έκανε και πάλι το θαύμα του και σχεδόν στην αρχή της διαδρομής το μεγάλο Ταναλιάκι έπαθε λάστιχο, το οποίο όμως χάρη στην άριστη οργάνωση και τον εξοπλισμό της ομάδας αποκαταστάθηκε και οι αθλητές συνέχισαν χωρίς άλλα απρόοπτα.
Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία που συνδύασε Αθλητισμό, Φύση και Αδρεναλίνη, η οποία όμως δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν δεν υπήρχε η Ομάδα Υποστήριξης, την οποία κι ευχαριστούμε πολύ.

6 σχόλια:

  1. Μπράβο παιδιά, πάντα τέτοια. Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι η διαδρομή είναι πολύ ωραία. Δε γράφει ο ρεπόρτερ πολλά πολλά για το τί έγινε στο χώρο του bbq!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επόμενη διαδρομή εχει χαραχθεί ...η ημερομηνία ποτε θα ειναι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειδικός σε ζητήματα οικογενειακών σχέσεων13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:26 π.μ.

    Μετά ...... το διαζύγιο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψύχραιμος παρατηπητής13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:16 π.μ.

    Σε βρίσκω πολύ "αντιρόσωπο" και "διπρόσωπο"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ σε βρίσκω λιγάκι μπερδεμένο (λόγω γράπας;;;)!!! Τι εστί "παρατηπητής" και "αντιρόσωπο";

      Διαγραφή
  5. ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΤΟ Νο 106 ΚΡΑΝΟΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ
    ΠΑΡΑΤΑΥΤΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή