Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Τα νέα της επίσημης πρώτης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολις για την περίοδο 2013-2014

Ο ενθουσιασμός που υπήρχε στις πρεμιέρες προηγούμενων ετών, φέτος έδωσε τη θέση του στον προβληματισμό για τη δυνατότητα της αυτοδύναμης καθόδου της ομάδας στο 30ο Π.Π.Π.Δ.Σ. Προβληματισμένοι, λοιπόν αποχώρησαν οι παίκτες της ομάδας του Δικαιόπολις, που έδωσαν το παρόν στην επίσημη πρώτη συνάντηση της ποδοσφαιρικής ομάδας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 25-9-2013 στο γήπεδο του Δαμιανού. Στα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν το θέμα ήταν μαθηματικό και αφορούσε την καταμέτρηση των «κουκιών» και των «εναλλακτικών επιλογών». Την κατάσταση επιβάρυνε ακόμη περισσότερο η «επίσκεψη» των Μανουέλ και Στόγιαν, οι οποίοι αφού βγήκαν τις απαραίτητες φωτογραφίες (έβαλαν και τα καλά τους) στη συνέχεια δήλωσαν ότι έχουν αλλάξει αγωνιστικό προσανατολισμό, στρεφόμενοι προς την σπυριάρα πορτοκαλί μπάλα και ότι στις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες της ομάδας θα παρουσιάζονται μόνο εφόσον αυτές συνοδεύονται από φαγητό-ταβέρνα!!! Έπειτα από τη δήλωση αυτή αποχώρησαν αφήνοντας τους υπολοίπους να ξεκινήσουν ένα ελαφρύ πρόγραμμα προπόνησης που περιλάμβανε 7΄ τρέξιμο, ασκήσεις και δύο 8΄ διατήρηση μπάλας και στο τέλος υπήρχε η έκπληξη του οικογενειακού διπλού με αντίπαλο την τοπική ομάδα του Δαμιανού. Η έκπληξη αυτή οφείλεται σε λάθος επιλογή του Κώστιγκα να δεχτεί να πραγματοποιηθεί το άτυπο αυτό φιλικό στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, όταν σ’ αυτή υπήρχαν παίκτες που δεν αθλήθηκαν καθόλου το καλοκαίρι και υπήρχε σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού τους.
Τέλος ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η φρεσκάδα που εξέπεμπαν τα διακριτικά κόκκινα φανελάκια, έπειτα από το στεγνό καθάρισμα του Στόγιαν, οποίος φρόντισε το καλοκαίρι να τα βάλει μαζί με τις κάλτσες που χρησιμοποιούσαν αγρεργάτες στο σπάσιμο του καπνού!!!

Παρόντες ήταν:
1) Ενωσίτιτς
2) Μπάμπιτς
3) Giades
4) Μαυρίνιο
5) Κώστιγκα
6) Τανάλιας(παρακολουθούσε διακριτικά)
7) Παπανταμ
8) Μανουέλ (βγήκε μόνο φωτογραφίες)
9) Sailor
10) Παλτετσανάκης
11) Χάτζι
12) Στόγιαν (βγήκε μόνο φωτογραφίες)

Η επόμενη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 2-10-2013. Πριν από αυτή την προπόνηση προτείνω την πραγματοποίηση ενός τσίπουρου ή καφέ σύσφιξης για συζήτηση και ανάλυση των δεδομένων.

10 σχόλια:

  1. Πρόεδρος συνδέσμου φιλάθλων Δικαιόπολη27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:50 μ.μ.

    Ούτε ένα σχόλιο; Πολύ προβληματισμός έπεσε. Μην απογοητεύεστε, μαζί θα κάνουμε τον Δικαιόπολη μεγάλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι δεν πρέπει να υπάρχει απογοήτευση. Τα κουκιά θα βγουν αν υπάρχει ένας βασικός κορμός 7-8 παικτών στις προπονήσεις και μια πιο έντονη προσπάθεια να ενεργοποιηθούν 5-6 παίκτες που τα τελευταία χρόνια έχουν αποστασιοποιηθεί από την ομάδα.
    Ποιος ξέρει, ίσως βρεθεί και κάποια νέα προσθήκη…
    Μην τα παρατάτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αληθεύει ότι ο Χάτζι έκανε το ως άνω σχόλιο μόνο αφότου τον απέρριψαν όλες οι δικηγορικές ομάδες στις οποίες ζήτησε να τον πάρουν ως μεταγραφή? Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές, μέχρι και στον Δικηγορικό Σύλλογο Ηλείας έφτασε η χάρη του, όπου έστειλε dvd με τις καλύτερες ποδοσφαιρικές του στιγμές (αν υποθέσουμε πως αυτές υπάρχουν), για να λάβει μία ακόμη αρνητική απάντηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Χάτζι μπορεί να πάει σε όποια ομάδα θέλει, ακόμη και στον πρωταθλητή (καλά να είναι ο giades), προτιμάει όμως να μείνει στην ομάδα της καρδιάς του!!! Το πρόβλημα θα το έχουν κάποιοι νεόκοποι μπασκετμπολίστες, που όταν δουν ότι δεν υπολογίζονται από τον προπονήτη τους θα παρακαλάνε να γυρίσουν πίσω....
    ΥΓ Τον Δικηγορικό Σύλλογο Ηλείας που τον σκέφτηκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος φίλος ομάδας30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:31 μ.μ.

    Νομίζω ότι τα όνειρά του "γκρεμίστηκαν", όταν έφαγε πόρτα από γειτονικό (ονόματα να μη λέμε), σύλλογο, που κατά πως φαίνεται τον είχε για σίγουρο... αλλά δεν....
    Ήδη έχει διπλαρώσει τον Giades, μπας και μεσολαβήσει για Βέροια μεριά, αφού προς τη πλευρά της Θεσνίκης επίσης ... δεν...
    Έχει καταλάβει όμως ότι η "πόρτα" κι από εκεί ειναι προ των πυλών, και τώρα φαίνεται και βασιλικότερος του βασιλέως, μια που μέχρι τα πριν μετρούσε και ξαναμετρούσε τα κουκιά και δε του βγαίναν, ενώ τώρα κάνει και ρελάνς για δήθεν πιθανές νέες προσθήκες...
    Τον πήραμε χαμπάρι όμως.
    Ας καταλάβει ότι και φέτος με τον Δικαιόπολις θα τη βγάλει, αφού δεν ειναι για πουθενά αλλού.

    Για κάτι "νεόκοπους μπασκετμπολίστες" λόγο δε κάνω... Θαρρούν ότι στο συγκεκριμένο άθλημα έχουν κάτι να προσφέρουν και γράψανε την ομάδα που τους ειχε στα όπα όπα. Καλά θα κάνει η Διοίκηση αν κόψει δεσμούς, γιατί εμένα μου δίνουν την εντύπωση, ότι στη τρικυμία (λειψανδρία φετινή), πηδάνε πρώτοι απ' το καράβι. Καλύτερα χωρίς αυτούς, παρά να τους παρακαλάει η ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόρτα από γειτονικό σύλλογο ο Χάτζι, τουλάχιστον, δεν έφαγε, άλλοι μπορεί…
    Για τη Βέροια επίσης δεν ενδιαφέρθηκε αυτός, αλλά κάποιος όψιμος ποδηλάτης, και ο λόγος είναι ότι ο δρόμος Γιαννιτσά – Βέροια είναι ισιάδι και θα μπορεί να πηγαίνει με το ποδήλατο, όταν ξεπεράσει το ψυχολογικό όριο των 15 χλμ!!!
    Τα κουκιά θα φανεί αν βγαίνουν όταν έρθει η ώρα, προς το παρόν όσοι ενδιαφέρονται καλό είναι να συμμετέχουν στις προπονήσεις, όσο περισσότεροι είμαστε σ’ αυτές, τόσο περισσότερα θα είναι στο τέλος τα κουκιά.
    Τον «άσωτο» όταν παραστρατεί δεν τον διώχνεις, αλλά προσπαθείς να τον φέρεις πάλι κοντά σου και είμαι σίγουρος ότι αυτοί που «ξεστράτισαν» σε άλλους αγωνιστικούς χώρους ή «πήδηξαν από το καράβι» θα είναι και οι πρώτοι που θα βοηθήσουν όταν έρθει η ώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε μην είσαι ντιντής, γράψε επώνυμα (δώσε και διεύθυνση αν θες για να 'ρθουμε να σε βρούμε)..παρά την αποχώρησή μας από τις προπονήσεις, μετά από πολλές παρακλήσεις από τους υπεύθυνους της ομάδας της Καρυώτισσας, δεσμευθήκαμε για την συμμετοχή μας στα επίσημα παιχνίδια, αν και εφόσον η ομάδα μας χρειάζεται..αν εν τω μεταξύ μας έχει αντικαταστήσει με καλύτερους και πιο έτοιμους παίχτες, ευχαρίστως να κάτσουμε στον πάγκο ή και στην κερκίδα ακόμα, ως οι πιο ένθερμοι οπαδοί της..Καλό θα ήταν οι κάθε είδους ανώνυμοι να μην ξεχνάνε ότι όσες προπονήσεις κάναμε εγώ και ο Στόγιαν πέρυσι, τις κάνανε όλοι οι άλλοι μαζί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε συνXatziδιοικούντα, Hazi3goals, μια που με έπιασες στο στόμα σου, ξέρεις τις απόψεις μου περί "κοινής καθόδου" ή περί "μεταγραφών" σε άλλες ομάδες. Τις έχω εκφράσει ουκ ολίγες φορές.
    Τα περί Βέροιας, ψυχολογικών ορίων κλπ, κάνω πως δε τα ακούω.

    Υ.Γ.Γιατί κακά τα ψέματα, μια χαρά ισιάδι είναι ο δρόμος για Βέροια, ώστε να πηγαινοέρχομαι με ποδήλατο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε συνXatziδιοικούντα, Παλτετσανάκη το ξέρεις ότι σε πειράζω, μην παρεξηγείσαι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοίτα, λίγο θέλω να αρχίσω προς τα εκεί μεριά. Και μετά ότι προκύψει... χαχα.
    Μας καθήλωσε από χθες κι η συννεφιά κι η επικείμενες βροχές... και δεν έχω να σου δώσω ρεπορτάζ αναλυτικό για τη διαδρομή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή