Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Τα νέα του Δρόμου Θυσίας 2013

Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία και σύμμαχο τις ιδανικές σχεδόν καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (15/9) στα Γιαννιτσά ο Ημιμαραθώνιος δρόμος (Pella Half Marathon) και ο Δρόμος Θυσίας 6.000 μ. με διοργανωτές τον Δήμο Πέλλας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας - Κιλκίς.
Στην εκκίνηση του ημιμαραθωνίου βρέθηκαν 385 αθλητές και αθλήτριες. Νικητής του αγώνα ήταν ο Αντώνης Παπαδημητρίου, ενώ στις γυναίκες η πρωταθλήτρια του βάδην Δέσποινα Ζαπουνίδου κατέκτησε την πρώτη θέση.
Στα 6000 μ. του Δρόμου Θυσίας συμμετείχαν 520 αθλητές και νικητές στους άνδρες ο Νίκος Παρασκεβίδης και στις γυναίκες η Άννα Κακμέζη από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών.
Δυναμικό παρόν έδωσε και ο «Σύλλογος Αθλούμενων Δικηγόρων Γιαννιτσών και Φίλων – Δικαιόπολις», καθώς μέλη-αθλητές του συμμετείχαν και στα δύο αγωνίσματα, τιμώντας τη μνήμη των 120 συμπατριωτών μας που δολοφονήθηκαν από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής και τους ντόπιους συνεργάτες τους στις 14 Σεπτεμβρίου 1944.
Ο Δικαιόπολις συμμετείχε και με τον πιο μικρό σε ηλικία αθλητή της διοργάνωσης μόλις 1,5 έτους, ο οποίος «έτρεξε» ή για την ακρίβεια κινήθηκε εποχούμενος με τη βοήθεια του μπαμπά του σε όλη τη διαδρομή των 6.000 μέτρων, πραγματοπιώντας μάλιστα και πολύ καλό χρόνο
Στην άρτια διοργάνωση συνέβαλαν για μια ακόμη φορά οι δεκάδες εθελοντές που τους αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια.
Το ποσό των 1.000 ευρώ περίπου, που αντιστοιχεί στον αριθμό των συμμετεχόντων αθλητών και εθελοντών (ένα ευρώ για κάθε συμμετοχή) θα δοθεί από τους χορηγούς της διοργάνωσης, στο γεύμα αγάπης της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου.

Η κατάταξη των δέκα πρώτων στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο έχει ως εξής:

ΑΝΔΡΕΣ
1. Παπαδημητρίου Αντώνης - Άρης Θεσ/νίκης - 1.13.19
2. Γάζος Δημήτριος - Μέγας Αλέξανδρος - 1.16.15
3. Τσανάκας Απόστολος - ΣΔ Βέροιας - 1.19.18
4. Σαρίδης Παύλος - ΟΚΑ Καβάλας - 1.20.17
5. Κωνσταντινίδης Κοσμάς - Ανεξάρτητος - 1.22.49
6. Κουκουτέγος Αντώνιος - ΣΔ Βέροιας - 1.23.29
7. Ακριτίδης Νικόλαος - ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης - 1.24.45
8. Τούλας Χρήστος - Ανεξάρτητος - 1.25.08
9. Σασάκαρος Κων/νος - ΑΣ Βεργίνας - 1.25.30
10.Τσακιρίδης Γεώργιος - Kassimis Training - 1.26.46

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1. Ζαπουνίδου Δέσποινα - ΑΟ Πεύκης - 1.31.17
2. Παντζαρτζίδου Ελισάβετ - Ανεξάρτητη - 1.36.38
3.Μαλιμπόρσκα Ιρένα - Ενιππεύς Λιτοχώρου - 1.39.43
4.Συκοπέτη Βασιλική - ΟΜΓ - 1.41.45
5.Συμεωνίδου Ελπίδα - ΟΜΓ - 1.42.29
6.Καλία Ελένη - ΣΔΥΘ - 1.44.46
7.Γρηγοριάδου Μακρίνα - ΟΜΓ - 1.48.06
8.Γκίνη Χρύσα - ΟΜΓ - 1.53.31
9.Μπεγκστον Αννίκα - ΣΔΥΘ - 1.53.32
10.Σεντλέσκοβα Έλενα - Ζευς Πιερίας - 1.54.35


6 σχόλια:

  1. Την αφιλόξενη πλευρά του έδειξε για μια ακόμη φορά ο giades, αφήνοντας τον φιλοξενούμενο γεωλόγο από την Κοζάνη μόνο του στο 18ο χλμ της διαδρομής θέλοντας δήθεν να κάνει ατομικό ρεκόρ.

    ΥΓ Καλά που ήταν ο Χάτζι και του κράτησε παρέα μέχρι τον τερματισμό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρατηρητής Πλατανότοπου17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:00 μ.μ.

    Ας αφήσουμε τυχόν "αρνητικές" παρατηρήσεις (βλέπε αφιλόξενη πλευρά του giades). Ας κοιτάξουμε μόνο το θέμα της μεγάλης επιτυχίας της διοργάνωσης, με τη πρωτοφανή συμμετοχή του κόσμου και στους δύο δρόμους (ημιμαραθώνιο και δρόμο 6.000 μ.), την άρτια οργάνωση και τους πολλούς πρόθυμους εθελοντές (ανάμεσά τους κι ένας δικός μας ο Zaxarouita).
    Συγχαρητήρια από μένα σ' όλα τα μέλη του Δικαιόπολις που έδωσαν το βροντερό παρόν στην διοργάνωση από τον μικρότερο (πιτσιρικά του Πάλτε) μέχρι τον Πρόεδρο του Συλλόγου, για την προσπάθειά τους. Το ίδιο και σε έναν "παλαίμαχο" παίκτη της ομάδας του Δικηγ. Συλλόγου (μεγάλος Supi) που έμαθα ότι στην κατηγορία του "αρίστευσε".
    Μακάρι στον επόμενο αγώνα θυσίας ο Δικαιόπολις να συμμετέχει με ακόμη περισσότερα μέλη, αφού διαπίστωσα πως πολλοί "καλοέβλεπαν" τη συμμετοχή τους, απλά δίστασαν να το πάρουν απόφση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δελτίο τύπου της διοργάνωσης17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:08 μ.μ.

    Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Δρόμος Θυσίας 2013 την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου. Ο αριθμός των συμμετοχών ήταν πέρα από κάθε προσδοκία και σχεδόν διπλάσιος από την περυσινή διοργάνωση, αφού οι δηλώσεις ξεπέρασαν τις 900. Συγκεκριμένα 385 αθλητές τερμάτισαν στον Pella Half Marathon και 520 αθλητές στο Δυναμικό Βάδισμα.

    Η κοσμοσυρροή που σημειώθηκε ήταν πρωτοφανής. Το Κυριακάτικο πρωινό Αθλητές κατέφθαναν με κάθε μέσο από όλα τα σημεία της Ελλάδας και κατέκλυσαν το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Πλατανότοπος”.

    Στις 9:00 δόθηκε η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου 21.097,5μ και στις 9:10 δόθηκε η εκκίνηση του δρόμου των 6.000 μ.

    Σε κομβικά σημεία της διαδρομής Μουσικές Μπάντες έδιναν κουράγιο στους Δρομείς και γενικά φαινόταν όλη η Πόλη των Γιαννιτσών να ζει στον ρυθμό του αγώνα.

    Ο τερματισμός του αγώνα έγινε στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, όπου πλήθος κόσμου με ενθουσιασμό χειροκρότησε την προσπάθεια των δρομέων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή στα γατάκια Χάτζι και Γιαντες που άφησαν τον εξ Εδέσσης συνάδελφο να τους "γλεντήσει"..μάλλον θα πρέπει γνωστός αθλητής του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών να αφήσει για λίγο τις μπασκετικές του υποχρεώσεις προκειμένου να πάρουμε του χρόνου τη ρεβάνς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ θα έλεγα ο γνωστός αθλητής του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών να αφήσει για λίγο τα λόγια και να τον δούμε "τι ψάρια πιάνει" στο ...γήπεδο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
    ΞΕΝΙΕ ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ, ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΙ ΠΡΟΠΟΡΕΥΤΗΚΑ ΓΙΑ 2-3 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΝΕΡΑ, ΧΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΜΑΣ (ΠΑΛΤΕ) ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!
    ΥΓ: ΦΗΜΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΤΖΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕ ΠΕΡΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ!!!
    ΥΓ2:ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή