Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Τα νέα από τη 2η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2016-2017

Πλημμύρησε κόσμο το γήπεδο του Τριφυλλίου, την Τρίτη, 25-10-2016, όπου πραγματοποιήθηκε η 2η προπόνηση της νεοσύστατης ποδοσφαιρικής ομάδας των δικηγόρων Πέλλας. Μάλιστα ήταν τόσος πολύς ο κόσμος που ήδη η Διοίκηση της ομάδας σκέφτεται να προσλάβει και βοηθό προπονητή!!! Ο Coach CC γνωρίζοντας ότι η καινούρια ομάδα πρέπει να βρει όσο το δυνατόν γρηγορότερα ομοιογένεια (αφού το παιχνίδι κυπέλλου με την ομάδα της Ξάνθης είναι σε δύο εβδομάδες) εστίασε το πρόγραμμά του στα παιχνίδια με την μπάλα, χωρίζοντας τους παίκτες σε δύο ομάδες. Στο οικογενειακό διπλό οι «παρδαλοί» καθάρισαν σαν αυγό τους «κόκκινους», οι οποίοι μέχρι σήμερα να παίζανε γκολ δεν θα μπορούσαν να βάλουν στην άμυνα γρανίτη των «παρδαλών».

Την παράσταση στην προπόνηση έκλεψε ο El Presidente, ο οποίος με την παρουσία του έδειξε ότι στηρίζει το νέο εγχείρημα, ενώ για να δέσει καλύτερα η συνένωση, έφερε και δυο κουτιά, που γλύκαναν το τέλος της προπόνησης…


Στα πλαίσια του προγράμματος απόκτησης ομοιογένειας ήταν και η πραγματοποίηση παιδικών παιχνιδιών όπως το «γύρω γύρω όλοι στη μέση ο Μανώλης»

Ειδικό ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που συνδυάζει τη μεσημεριανή σιέστα και την εκγύμναση των τετρακέφαλων ακολούθησε ο Sailor.

Το παρόν στην προπόνηση έδωσε και ο γυμναστής από το πρωινό του Ant1, ο οποίος έδειξε μερικές ασκήσεις yoga, τις οποίες θα πρέπει να εκτελούν οι παίκτες στην αρχή της προπόνησης, προκειμένου να αυξάνεται η αυτοσυγκέντρωσή τους και να μπορούν να αντιληφθούν τι ζητά από αυτούς ο προπονητής τους.






Παρόντες στην προπόνηση ήταν:

1) Babinho
2) Enwsitic
3) Giades
4) Manoto Kanaki
5) Angelinho
6) Kontakov
7) Maurinho
8) Milcic
9) Markoulic
10) Giovanni Silva de Economista
11) Nectarinho
12) Pate
13) Tsinic
14) Sailor
15) Paltetsanakis
16) Hatzi
17) Coach CC
18) Sahpi
19) Dani
20) El Presidente





Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει τη Δευτέρα, 31-10-2016 στο γήπεδο Καλυβίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου