Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Τα νέα από την 1η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2016-2017

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 20-10-2016, στο γήπεδο του Λιποχωρίου, η πρώτη κοινή προπόνηση των ποδοσφαιρικών ομάδων των δικηγορικών συλλόγων Έδεσσας και Γιαννιτσών, έπειτα από την “επεισοδιακή” συνένωσή τους. Η προπόνηση ξεκίνησε με τον προπονητή της νέας ομάδας, τον Coach CC, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω έχει δεσμούς και με τις δύο πόλεις, αφού κατοικεί στα Γιαννιτσά, αλλά εργάζεται στην Έδεσσα, ενώ έχει παίξει ποδόσφαιρο και στον Εδεσσαϊκό, να αναλύει το πλάνο του και τον τρόπο δουλειάς του, εξηγώντας στους παίκτες ότι τους βλέπει όλους σαν παιδιά του και ότι θέση στην ενδεκάδα της ομάδας θα έχουν αυτοί που συμμετεχέχουν και μοχθούν περισσότερο στις προπονήσεις. Το πρόγραμμα που εκπόνησε ήταν ελαφρύ, λόγω της πρώτης ημέρας και οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να φύγουν όρθιοι από το γήπεδο!!! Στο οικογενειακό διπλό οι “κόκκινοι” αν και στα χαρτιά φαίνονταν ανώτερη ως ομάδα και με περισσότερα τρεξίματα, ηττήθηκαν με σκορ 3-2.

Αγωνιστικά και μη

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του αρχιτέκτονα και πρωτεργάτη της συνένωσης των δύο ομάδων, Giades, ο οποίος επικαλούμενος έκτακτο βαρύ φόρτο εργασίας (σε ημέρα αργίας!!!!), δεν εμφανίσθηκε στο γήπεδο προκαλώντας ποικίλα σχόλια για τη συμπεριφορά του.

Αποδυτήρια πέντε αστέρων είχε το γήπεδο του Λιποχωρίου, αλλά η έλλειψη ζεστού νερού ανάγκασε τους παίκτες των δύο πόλεων ν' αποχωρήσουν από το γήπεδο χωρίς να ακολουθήσει και κοινό γεύμα σύσφιξης σχέσεων. Βέβαια οι Γιαννιτσώτες έχοντας μαζί τους τον Paltetsanakis δεν μπόρεσαν να το αποφύγουν και αφού πλύθηκαν στα σπίτια τους, συναντήθηκαν και πάλι, σε γνωστό ταβερνείο στη “στροφή νεκροταφείου”!!!

Ειδικό κουτάκι απόθεσης του "οβολού" έχουν τοποθετήσει στα αυτοκίνητά τους οι οδηγοί που μεταφέρουν τους παίκτες των Γιαννιτσών στο γήπεδο, προκειμένου να μοιράζονται τα έξοδα μετακίνησης...





Παρόντες ήταν:

1) Babinho
2) Enwsitic
3) Angelinho
4) Kostiga
5) Tool
6) Markoulic
7) Giovanni Silva de Economista
8) Pate
9) Tsini
10) Tsobic
11) Paltetsanakis
12) Hatzi
13) Coach CC

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματισθεί για την Τρίτη, 25-10-2016

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον πρέοδρα που έφερε βραζιλιάνο μάγο από την Έδεσσα με πλούσιες παραστάσεις σε Ευρώπη και Ελλάδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα Γιαννιτσά είναι γνωστός ως "ο δήμιος"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή