Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Τα νέα από τον 2ο φιλικό αγώνα για την περίοδο 2019-20, με αντίπαλο την ομαδα των Παλαιμάχων Κέρκυρας

Με το σύνηθες σκορ (2-1) έχασε και πάλι η Pellalaw United στον φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο του Προφήτη Ηλία το Σάββατο, 9-11-2019 κόντρα στην ομάδα των Παλαιμάχων της Κέρκυρας, οι οποίοι αυτό το Σαββατοκύριακο εξέδραμαν στο πανέμορφο Λουτράκι (Πόζαρ) της Πέλλας. Το ανησυχητικό πλέον είναι ότι η ομάδα άρχισε να συνηθίζει στο συναίσθημα της ήττας και δεν μπορεί να γευθεί τη χαρά της νίκης ούτε σε παιχνίδια που είναι στα μέτρα της. Μπορεί οι Κερκυραίοι παίκτες να ήταν όλοι πρώην (κανονικοί) ποδοσφαιριστές, αλλά ως ομάδα δεν έδειξαν ότι υπερέχουν από τους δικηγόρους και τους πρώην (κανονικούς) ποδοσφαιριστές - υπαλλήλους της ομάδας της Πέλλας. Αυτό που έκανε την διαφορά για τους φιλοξενούμενους δεν ήταν η υπεροχή τους στην τεχνική κατάρτιση, αλλά το γεγονός ότι πήγαιναν πρώτοι στην μπάλα, εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη συγκέντρωσης που είχαν οι γηπεδούχοι, λόγω …. της έννοιας που είχαν για τις δικηγορικές τους υποθέσεις, αλλά και λόγω … προβλημάτων με τράπεζες κλπ!!!! Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με την ομάδα της
Κέρκυρας να έχει την πρωτοβουλία, αλλά να μην μπορεί ν’ απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Stafids, από την άλλη η ομάδα της Πέλλας είχε μεν κλείσει τους χώρους αμυντικά, αλλά δυσκολευόταν πολύ στο να δημιουργήσει και όπως ήταν επόμενο το ημίχρονο (35΄) έκλεισε χωρίς σκορ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βελτίωσαν το δημιουργικό κομμάτι, αλλά βρέθηκαν πίσω στο σκορ με εντυπωσιακό σουτ από τα 37 μέτρα που «κρέμασε» τον Stafids. Οι παίκτες της Πέλλας προσπάθησαν ν’ αντιδράσουν, αλλά γρήγορα δέχθηκαν και δεύτερο γκολ έπειτα από λάθος πάσα του Hatzi που οδήγησε σε τετ α τετ τον επιθετικό της Κέρκυρας. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να προσπαθούν κυρίως με γεμίσματα μέσα στην αντίπαλη περιοχή για ν’ αλλάξουν το σε βάρος τους σκορ, αλλά το μόνο που κατάφεραν μέχρι το σφύριγμα της λήξης ήταν να μειώσουν σε 2-1 με καταπληκτική κεφαλιά του Pepe, ο οποίος έπειτα από κόρνερ του Giades βρήκε τη μπάλα από το δεύτερο δοκάρι και την έστειλε στο πλαϊνό δίχτυ του πρώτου.

Αγωνιστικά και μη


Το "απίστευτο μποτιλιάρισμα" που είχε το μεσημέρι του Σαββάτου στα Γιαννιτσά είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει ο Giades κατά σαράντα ένα λεπτά στο προγραμματισμένο ραντεβού που είχε με Γιαννιτσώτες συμπαίκτες του, αλλά και τον Coach CC, προκειμένου ν’ αναχωρήσουν για τον Προφήτη Ηλία. Το γεγονός αυτό και η καθυστερημένη προσέλευση του Coach CC στο γήπεδο, οδήγησε σε Εδεσσαϊκό πραξικόπημα, με τον τραυματία Pate να πρωτοστατεί και να αναλαμβάνει βιαίως το πόστο του προπονητή καταρτίζοντας την ενδεκάδα με παίκτες προερχόμενους από τον Δ.Σ. Έδεσσας συν τον Leo Martos και τον Kostiga. Παρά την, καθυστερημένη μεν, έγκαιρη δε, έλευση του Coach CC, η ενδεκάδα δεν άλλαξε και η United ξεκίνησε με την «επαναστατική» σύνθεσή της!!!

Μετά το παιχνίδι οι Κερκυραίοι προτίμησαν να απολαύσουν τα λουτρά τους στο Πόζαρ, ενώ η πλειοψηφία των παικτών της United έσβησε τον πόνο της καταναλώνοντας γουρουνόπουλο στη γάστρα και κοτόπουλο σούβλας σε γνωστό καφέ-ουζερί πλησίον του γηπέδου.

Παρόντες ήταν

1) Enwsitic (μπήκε ως αλλαγή στο β’ ημίχρονο)
2) Giades (μπήκε ως αλλαγή στο β’ ημίχρονο)
3) Manoto Kanaki (έγινε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
4) Kontakov (έγινε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο, αλλά ξαναμπήκε)
5) Leo Martos (έγινε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
6) Milcic (διαιτητής)
7) Markoulic (έγινε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
8) Ignasievic (μπήκε ως αλλαγή στο β’ ημίχρονο)
9) Giovanni Silva de Economista (έγινε αλλαγή στο 58΄)
10) Nectarinho
11) Paplau (μπήκε ως αλλαγή στο β’ ημίχρονο)
12) Pate (βοηθός διαιτητή στο α΄ ημίχρονο)
13) PePe
14) Stafids
15) Charalampus (έγινε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο, αλλά ξαναμπήκε)
16) Hatzi (βοηθός διαιτητή στο α΄ ημίχρονο, μπήκε ως αλλαγή στο β΄)
17) Savvidi (έγινε αλλαγή στο 60΄)
18) Coach CC (δεν αγωνίστηκε)
19) Kostiga (έγινε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου