Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Τα νέα από την 13η προπόνηση της Pellalaw United για την περίοδο 2019-20

Απ' όλα είχε η προπόνηση της Pellalaw United που πραγματοποιήθηκε την εκτάκτως την Τρίτη, 12-11-2019 στο Lipochori Sports Arena.Σχολιασμό του φιλικού με τους βετεράνους της Κέρκυρας, χορό, shopping, μπαλίτσα και φαγητό!!! Ο Coach CC με το πρόγραμμά του έδωσε έμφαση στη βελτίωση της τεχνικής των παικτών του με συνδυασμό ασκήσεων τεχνικής και φυσικής κατάστασης. Στο οικογενειακό διπλό τη νίκη την πήραν πάρα πολύ εύκολα με σκορ 3-0 οι "κόκκινοι" κερδίζοντας κατά κράτος τους "παρδαλούς" στην τακτική βάζοντας τον Pate να αποχωρήσει από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού και αναγκάζοντας έτσι τον Coach CC ν' αποχωρήσει κι αυτός για να είναι ισοδύναμες αριθμητικά οι ομάδες. Βλέποντας όμως ο Manuel τον Coach CC στεναχωρημένο, επικαλέστηκε κι αυτός τραυματισμό και αποχώρησε δίνοντας τη θέση του στον θλιμμένο προπονητή. Οι ισορροπίες άλλαξαν και οι "κόκκινοι" κέρδισαν επάξια το έπαθλο που ήταν τριπλό κομμάτι από τις πίτες που έφτιαξε με τα χεράκια του ο Nectarinho.

Αγωνιστικά και μη

Στην τελική ευθεία έχει μπει το ζήτημα της νέας εμφάνισης (new team kit) της ομάδας για τη φετινή σεζόν με τους παίκτες να δοκιμάζουν τα μεγέθη τους και την επόμενη εβδομάδα να γίνεται η σχετική παραγγελία.

Μέχρι και καρέκλα έφερε στο γήπεδο ο Coach CC για να ξεκουράζεται στα διαλείμματα ένας παίκτης για τον οποίο έχουν ακουστεί ότι διατηρεί ιδιαίτερες σχέσεις, με τον ίδιο να αναφέρει ότι την καρέκλα αυτή θα την χρησιμοποιούν οι παίκτες της ομάδας που τα δίνουν όλα στο γήπεδο και παίζουν για τον προπονητή τους!!!



Στον χώρο των social media μπήκε η Pellalaw United αποκτώντας πλέον λογαριασμό στο Instagram.


Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Kontakov
4) Nectarinho
5) Manuel
6) Pate
7) Patetsinez
8) PePe
9) Hatzi (απλός παρατηρητής, φωτογράφος)
10) Savvidi
11) Coach CC


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου