Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Τα νέα από την 2η προπόνηση της Pellalaw United για την περίοδο 2019-20

Με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Pellalaw United να συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία, την ενημέρωση για τα νέα της ομάδας, ανέλαβε η Κοινοπραξία της Αδέσμευτης Φωνής της Καρατζόβας με τη Nectar TV, η οποία περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν στην προπόνηση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 25-9-2019 στο γήπεδο του Λιποχωρίου. Με σοβαρές έκτακτες απουσίες πραγματοποιήθηκε η δεύτερη για τη νέα χρονιά προπόνηση της Pella Law United στο γήπεδο του Λιποχωριου.

Όσοι πήγαν με προσδοκίες για το δειγματισμο του καινούργιου ποδοσφαιρικού kit έφυγαν απογοητευμένοι, καθώς δεν υπήρχε (!!!) στολή, παρά μόνο ένα αντιανεμικο, το πάνω μέρος της φόρμας-μπλουζας και η μίνι τσάντα-σακος.
Το πρόβλημα με τον ηλιακό δεν επιλύθηκε ακόμη, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του πολυτεχνιτη coach cc, ο οποίος με κίνδυνο σκαρφάλωσε στα κεραμίδια για να τον επιδιορθωσει και έτσι οι παίκτες αναγκάστηκαν να υποστούν ξανά την ψυχρολουσια στα ντουζ. Τουλάχιστον ο coach cc διόρθωσε το πρόβλημα με το ρεύμα, οπότε στην επόμενη προπόνηση θα έχουμε ζεστό νερό.
Στα αγωνιστικά θα παραθέσω αυτούσια τα σχόλια της αδέσμευτης φωνής της Καρατζοβας, καθώς το γλαφυρό ύφος της μας συγκινεί πάντα, έστω και αν υπερβάλλει ως συνήθως:
"Αδυνατούσαν οι κόκκινοι να παρακολουθήσουν το καταιγιστικό ρυθμό των παρδαλων στο χθεσινό οικογενειακό και υπέστησαν συντριβή.
Χωρίς οικονόμο η προπόνηση πραγματοποιήθηκε ήσυχα και ήρεμα.
Ενδιαφέροντα η πολύ καλή απόδοση και άμεση ενσωμάτωση των παικτων άπο την Ημαθία και η κατσαδα του κοουτσ στο σερβο αμυντικόμέσοεπιθετικό."

Παρόντες ήταν:

Kontakov
Despoto
Savinho
Miltsits
Kostiga
Kostiga jr
Enositis
Manoto Kanaki
Ignasievic
Petkov
Mavros
Nektarinho


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου