Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Τα νέα από την επίσημη 1η προπόνηση της Pellalaw United για την περίοδο 2019-20

Η προοπτική της βέβαιης συμμετοχής στο final 4 του φετινού κυπέλλου, αλλά και της διάκρισης στην Ευρώπη, ήταν αρκετή για να φέρει πολύ κόσμο στο γήπεδο του Λιποχωρίου στην πρεμιέρα των προπονήσεων της Pellalaw United για την περίοδο 2019-2020. Πριν από την είσοδο των παικτών στον αγωνιστικό χώρο προηγήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων μια μίνι γενική συνέλευση, όπου αφού ο Coach CC έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης για να συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι και την πρώτη αποτυχία, προσδιορίστηκαν οι στόχοι της ομάδας (κατάκτηση κυπέλλου, πρόκριση την οκτάδα του πρωταθλήματος και μια καλή πορεία στην Ευρώπη) και αποφασίσθηκε η προμήθεια ενός box – kit (αποτελούμενου από στολή αγώνα, φόρμα αποστολής, αντιανεμικό και σάκο).
Οι προπονήσεις της ομάδας θα γίνονται Τετάρτη και Παρασκευή ή Δευτέρα. Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη, 25-9-2019.

Αγωνιστικά και μη

Το πρόγραμμα της προπόνησης ήταν ελαφρύ και περιλάμβανε τρέξιμο-ζέσταμα, διατάσεις, κορόιδο 3-1, ασκήσεις ταχυτήτων και οικογενειακό διπλό.

Νικητές στο οικογενειακό διπλό οι «κόκκινοι», οι οποίοι έκαναν τεράστια ανατροπή και το 3-0 σε βάρος τους το μετέτρεψαν σε 4-6, δείχνοντας ότι ακόμη κι αν έχεις λιγότερο ποιοτική ομάδα από τον αντίπαλο, ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάς!!

MVP του οικογενειακού διπλού ο Markulic, ο οποίος με το χατ τρικ που πέτυχε έδειξε ότι είχε αποτελέσματα η τρίμηνη προετοιμασία που έκανε στις παραλίες της Ζακύνθου!!

Το ωραιότερο γκολ το πέτυχε ο Ignasievic με ωραίο αριστερό (το κακό του πόδι) σουτ στην κίνηση!!

Επιστροφή στην «κανονικότητα» είχαμε με την επάνοδο του De Economista στις προπονήσεις της ομάδας και τα καλοπροαίρετα σχόλια που έκανε σε βάρος όλων και κυρίως στην συμπάθειά του τον Savvidi!!

Αν και γεμίζουν μόλις ένα ταξί οι φίλοι της ομάδας από τον Πειραιά, εντούτοις έχουν μεγάλη γλώσσα και δημιουργούν συνεχώς προβλήματα στο καλό κλίμα της ομάδας.

Ατομικό πρόγραμμα και ειδική φαρμακευτική αγωγή ακολουθεί ο Pate προκειμένου να προλάβει τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας.

Απών από την επίσημη πρώτη το μοναδικό καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο οποίος είχε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του.


Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Manoto Kanaki
4) Kontakov
5) Leo Martos
6) Markoulic
7) Ignasievic
8) Giovanni Silva de Economista
9) Ze Elias
10) Nectarinho
11) Zisic
12) Pate
13) Patetsinez
14) PePe
15) Stafids
16) Haralampus
17) Savvidi
18) Hatzi
19) Coach CC
20) Tanalias



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου