Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Τα αποτελέσματα των ομίλων της τελικής φάσης του 34ου ΠΠΠΔΣ, οι ομάδες που προκρίθηκαν στους προημιτελικούς, οι αποφάσεις της συνδιάσκεψης των εκπροσώπων των ομάδων και μια μεταγραφή έκπληξη….

Ολοκληρώθηκαν χθες στην Κοζάνη οι αγώνες των ομίλων της τελικής φάσης του 34ου Πανελληνίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων και βγήκαν τα ζευγάρια των προημιτελικών, χωρίς να υπάρχει σ’ αυτά καμιά πολύ μεγάλη έκπληξη, εκτός ίσως από τους μηδέν βαθμούς που συγκέντρωσε η φιλόδοξη φέτος ομάδα της Χαλκίδας και η πρόκριση «με την ψυχή στο στόμα» του πολυνίκη του θεσμού Αριστοτέλη.
Στον Α΄ όμιλο τα ισχυρά φέτος Ιωάννινα πήραν εύκολα την πρώτη θέση με δύο νίκες επί του Δημοσθένη και της Λάρισας και μια ισοπαλία με τον ΑΡ.Μ.Α.. Δεύτερος στον όμιλο αυτό η ομάδα της Θεσσαλονίκης που κέρδισε τον Δημοσθένη και έφερε ισοπαλία με Ιωάννινα και Λάρισα.
Στον Β΄ Όμιλο το μεγάλο φαβορί του φετινού πρωταθλήματος, ο Δράκων έχασε βαθμούς μόνο από την Πάτρα, η οποία έχασε την πρόκριση την τελευταία στιγμή από τη Νέμεσις, αφού στο χθεσινό μεταξύ τους παιχνίδι, αν και της αρκούσε και η ισοπαλία, ηττήθηκε με 2-1, με τους Αθηναίους να παίρνουν στο τέλος την πρόκριση.
Στον Γ΄ Όμιλο η πρόκριση κρίθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, αφού μέχρι την τρίτη και τελευταία αγωνιστική όλες οι ομάδες είχαν από τρεις βαθμούς. Τελικά το Αγρίνιο επικράτησε εύκολα του αποδεκατισμένου Βόλου και πήρε την πρώτη θέση, με τον Αριστοτέλη να ακολουθεί στη δεύτερη θέση, χάρη στην καλύτερη επίθεση που είχε από την ισόβαθμη Sui Generis (Αθήνα).
Στον Δ Όμιλο ο τρις συνεχόμενα πρωταθλητής, Σόλων καθάρισε από νωρίς εύκολα την πρόκριση με δύο νίκες στους δύο πρώτους αγώνες, καρδιοχτύπησε όμως στο τελευταίο πεντάλεπτο του τρίτου αγώνα ακόμη και να χάσει από τη διοργανώτρια Κοζάνη και να βρεθεί στη δεύτερη θέση του ομίλου του, την οποία πήρε τελικά η Ξάνθη.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών όπως προέκυψαν από τις διασταυρώσεις είναι:

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΝΕΜΕΣΙΣ
ΔΡΑΚΩΝ - ΑΡ.Μ.Α.
ΑΓΡΙΝΙΟ - ΞΑΝΘΗ
ΣΟΛΩΝ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Στη συνδιάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 8-7-2018 οι εκπρόσωποι των ομάδων ανέθεσαν την επόμενη διοργάνωση στον Δ.Σ. Ρόδου και τον εξουσιοδότησαν να καλέσει με Wild Card εκπρόσωπο των δικηγόρων της Κύπρου είτε κάποιας άλλης ομάδας εκτός των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδας. Επίσης αποφασίσθηκαν κάποιες τροποποιήσεις του Κανονισμού του πρωταθλήματος, με σημαντικότερη τη δυνατότητα που δόθηκε σε ομάδες που οι Σύλλογοί τους δεν υπερβαίνουν τα 500 μέλη και δεν έχουν δηλωμένους στην κατάσταση αθλουμένων παίκτες από τον ευρύτερο χώρο της Δικαιοσύνης να μπορούν να δηλώσουν έναν επιπλέον παίκτη δημόσιο υπάλληλο.

Στο περιθώριο της Συνδιάσκεψης η ομάδα η Pellalaw United σημείωσε μεγάλη μεταγραφική επιτυχία, αφού ενόψει καλοκαιριού κατάφερε να ξεφορτωθεί ένα βαρύ «παλτό» από το ρόστερ της και να το δώσει στον πρωταθλητή Σόλων, οποίος η αλήθεια είναι ότι με την πληθώρα ποιοτικών παικτών που έχει, παρουσιάζει έλλειψη σε χονδρό ρουχισμό!!! Μάλιστα το "Hatzipalto" γνωρίστηκε με τους νέους συμπαίκτες του και ταξίδεψε με το λεωφορείο της αποστολής του Σόλωνα, από το ξενοδοχείο προς το γήπεδο για τον αγώνα με την Κοζάνη.

1 σχόλιο: