Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Τα νέα από τον 3ο επίσημο αγώνα του Δικαιόπολι, για την περίοδο 2015-2016, με αντίπαλο την ομάδα των ΔΣ Αγρινίου-Μεσολογγίου-Λευκάδας

Σαν «υπνωτισμένοι» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του προπονητικού κέντρου Emileon στο Αγρίνιο οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δ.Σ. Γιαννιτσών, για ν’ αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη του Αγρινίου για τον αγώνα της πρεμιέρας του 32ου ΠΠΠΔΣ, που διεξήχθη την Κυριακή 24-1-2016. Η ταλαιπωρία από το πολύ πρωινό εγερτήριο και το εξάωρο ταξίδι, καθώς και η απουσία του πολύ φορμαρισμένου Giades, έπαιξαν πολύ μεγάλο ρόλο ώστε ο Δικαιόπολις να μην εμφανισθεί όπως έπρεπε στο γήπεδο. Αυτό φάνηκε με το γκολ από τ’ αποδυτήρια που δέχτηκε η ομάδα, αλλά και με τον τρόπο που αγωνιζόταν τουλάχιστον μέχρι το 30΄, που ισοφάρισε στο σκορ. Στη συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά και πάλι βρέθηκε σε μειονεκτική θέση όταν τραυματίστηκε ο Paltetsanakis και αγωνιζόταν με 10 παίκτες για ένα πεντάλεπτο περίπου, με αποτέλεσμα στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου να δεχτεί κι ένα δεύτερο γκολ. Στην επανάληψη και κυρίως μετά την είσοδο του Giades στο 55΄ η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε και οι γηπεδούχοι άρχισαν να νοιώθουν την πίεση των Γιαννιτσών, πολύ πιο έντονα, με το παιχνίδι ν’ αποκτά μια άγρια ομορφιά, αφού μέχρι και το 90΄ που έγινε το 3-1, οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες (το Αγρίνιο πιο κλασσικές) για να σκοράρουν και να πάρουν το αποτέλεσμα που ήθελαν (νίκη οι γηπεδούχοι, ισοπαλία οι φιλοξενούμενοι). Το σφύριγμα της λήξης από τον σχεδόν άριστο διαιτητή, βρήκε τους γηπεδούχους δίκαιους νικητές και τους παίκτες των δύο ομάδων αγκαλιασμένοι να πηγαίνουν κατευθείαν γιο το 3ο ημίχρονο, όπου και ολοκληρώθηκε η άριστη φιλοξενία.










Αγωνιστικά και μη

Με το θερμόμετρο να δείχνει πέντε (5) βαθμούς κάτω από μηδέν, αλλά τη διάθεση να έχει χτυπήσει «κόκκινο», ξεκίνησε η αποστολή αυτοκτονίας για το Αγρίνιο. Μάλιστα δεν πίστευαν στα μάτια τους αυτοί που είδαν τον Paltetsanakis να βρίσκεται στην τετράδα αυτών που βρέθηκαν πρώτοι στο σημείο αφετηρίας.

Ούτε τα μπλόκα των αγροτών δεν σταμάτησαν την αποστολή των Γιαννιτσών, με τον Koulis να περνάει σαν σφαίρα όλα τα εμπόδια, προκειμένου η ομάδα να βρεθεί έγκαιρα στον προορισμό της.

Για μια ακόμη φορά η Tanalias Supporting Team ήταν κοντά στους αθλητές της ομάδας, προσφέροντας τις απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία!!!

Η εκπληκτική πεζογέφυρα, ένα από τα αξιόλογα μνημεία της διαδρομής μεταξύ Άρτας και Αγρινίου, η οποία χρησιμοποιείται και ως τόπος περιπάτου για τους κατοίκους της περιοχής.

Ύποπτη θεωρείται η ευγενική κίνηση του πολύ φιλόξενου εκπροσώπου της ομάδας του Αγρινίου, Roido, να κεράσει ζεστό ρόφημα, πριν από το παιχνίδι, το οποίο όχι μόνο δεν ξύπνησε τους παίκτες των Γιαννιτσών, αλλά τους διατήρησε σε κατάσταση καταστολής για ένα ημίχρονο….

Σαν θηρία στα κλουβιά ήταν οι Giades και Sailor στον πάγκο των Γιαννιτσών.

Έπρεπε να μείνουν εκτός ενδεκάδας οι Giades και Kill Bill και να γυρίσει ο Kostiga στο κέντρο της άμυνας, για να πεισθεί ο Coach CC ότι η φυσική θέση του Paltetsanakis είναι στην επίθεση, με τον έμπειρο παίκτη ν’ αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της ομάδας.

Ηρωική μορφή ο Stojan, καθώς λόγω του τραυματισμού του στις αρχές του 2ου ημιχρόνου και της ανυπαρξίας παίκτη να τον αλλάξει, έπαιζε μ’ ένα πόδι, κρατώντας με νύχια και με δόντια το σκορ, δεχόμενος στο τέλος ένα γκολ, που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα υπήρχε ούτε υποψία φάσης.

Παρά το γεγονός ότι έχασε ένα ρομαντικό τριήμερο στην Ξάνθη και από την μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε να κάνει μέσα σε μια μέρα περίπου 800 χιλιόμετρα, εντούτοις ο Paskuale έκανε το καλύτερό του παιχνίδι, με την ομάδα ποδοσφαίρου δείχνοντας ότι εκτός από να "χαϊδεύει" τη μπάλα, ξέρει και να την κλωτσάει ...

Μπλόκο σκοπιμότητας έστησαν δύο φίλοι ιδιοκτήτη καφέ-ψησταριάς γνωστού χωριού της Άρτας, γεγονός που οδήγησε την αποστολή των Γιαννιτσών στο εν λόγω καφενείο, προκειμένου ν’ απολαύσει το 1ο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Ο Paltetsanakis αντίθετα προτίμησε ν’ απολαύσει μερακλίδικο ελληνικό καφέ, έχοντας ως συνοδευτικό … προβατίνα στη σούβλα!!!!

Μεγάλη μάχη έδωσε ο Paltetsanakis με την ανωτέρω προβατίνα για περίπου 150 χλμ, μέχρι τελικά που κατάφερε να την νικήσει και να την αφήσει στα κρύα του … WC, λίγο έξω από την Κοζάνη.

Φανερά καταβεβλημένος από την υπερπροσπάθεια ο Robin Wood Paltetsanakis έπεσε να ξεκουραστεί.

Λίγο πριν την επιστροφή στα Γιαννιτσά ο γνωστός εισπράκτορας Giades, έδρασε και πάλι, ξαλαφρόνωντας τους συμπαίκτες του από κάποια παραπανίσια ευρώ.





Παρόντες στην αποστολή ήταν:

1. Enwsitis
2. Babinho
3. Giades
4. Karatzoti
5. Angelinho
6. Tanalias
7. Kostiga
8. Stojan
9. Tsobic
10. Anadam
11. Manuel
12. Paskuale
13. Sailor
14. Paltetsanakis
15. Hatzi
16. Coach CC





3 σχόλια:

  1. Σύσσωμη η ομάδα του Titormosdsa, διερμηνεύοντας και τα αισθήματα της Διοίκησης του ΔΣ Αγρινίου, όπως αυτά εκφράστηκαν στο 3ο ημίχρονο της αναμέτρησης, ευχαριστούν την ομάδα του ΔΣ Γιαννιτσών για τον ερχομό τους στην πόλη του Αγρινίου και τη διεξαγωγή του μεταξύ μας παιχνιδιού. Το ήθος και η συμπεριφορά των παικτών σας αλλά και όλης της αποστολής, καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας σας στην πόλη μας αλλά και το αγωνιστικό πνεύμα, μέσα σε αθλητικά πλαίσια, εντός του αγωνιστικού χώρου ήταν στοιχεία ορατά σε όλους μας. Το αποτέλεσμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα όταν υπάρχουν καταστάσεις, σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που ενδυναμώνουν και συσφίγγουν σχέσεις συναδέλφων από διάφορα μέρη της πατρίδας μας, δίνοντας το μήνυμα της συναδέλφωσης και της αλληλεγγύης, που είναι από τους σκοπούς του πρωταθλήματος. Καλή αντάμωση στα Γιαννιτσά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εικόνα που αποκομίσαμε από το σύνολο της αποστολής της ομάδας του ΔΣ Αγρινίου όταν έτυχε να βρεθούμε "αντίπαλοι" σε όμιλο πριν μερικά χρόνια ήταν η καλύτερη δυνατή. Η εντύπωσή μας αυτή επιβεβαιώθηκε με το παραπάνω και κατά την προχθεσινή φιλοξενία. Φιλοξενία, που δυστυχώς, στα πλαίσια του πρωταθλήματος αυτού, δεν είναι αυτονόητη. Άριστη αντιμετώπιση, τόσο πριν, όσο, κυρίως, κατά την διάρκεια του αγώνα. Εξαιρετικό "τρίτο ημίχρονο". Αθλητικό πνεύμα, ευγένεια, καθόλου αντιαθλητικά μαρκαρίσματα και ένας σχεδόν άριστος (καθώς έχω την εντύπωση ότι το ένα γκολ των γηπεδούχων δεν ήταν offside) διαιτητής. Πολύ καλή ομάδα, με τεχνίτες ποδοσφαιριστές, γρήγορες εναλλαγές μπάλας και συνεχές πρεσάρισμα είναι τα στοιχεία που ξεχώρισα αγωνιστικά.
    Συνάδελφοι όπως αυτοί του Αγρινίου είναι που κρατούν ζωντανό τον θεσμό και δίνουν την όρεξη σε όλους μας, πέραν από οικογένειες, τυχόν προβλήματα υγείας κλπ να επιδιώκουμε να βρεθούμε μεταξύ μας, να γνωριστούμε και τέλος-τέλος, να κερδίσει ο καλύτερος, όπως προχθές και να φύγουμε όλοι ικανοποιημένοι. Αυτή είναι η νοοτροπία όλων μας στον ΔΣ Γιαννιτσών και ελπίζουμε να γίνει αντιληπτή από τους συναδέλφους άλλων συλλόγων που θα φιλοξενήσουμε φέτος.
    Φίλοι του titormosdsa, ο Δικαιόπολις και ο ΔΣ Γιαννιτσών με μεγάλη χαρά θα σας περιμένουμε στο δεύτερο γύρο προκειμένου να ανταποδώσουμε την, άριστη επαναλαμβάνω, φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή