Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Τα νέα από την 26η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολι, για την περίοδο 2015-2016

Με τη θερμοκρασία να φθάνει στους 17ο C οι καιρικές συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η 26η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαόπολι, για την περίοδο 2015-16, θύμιζαν Άνοιξη, την οποία έφερε ο κούκος παρά τα όσα αντίθετα ισχυρίζεται ο θυμόσοφος λαός. Παρόντες ήταν οι συνήθεις ύποπτοι, με τον Coach CC να τους ανταμείβει βάζοντας στο πρόγραμμά του, πολλές νέες ασκήσεις, βασισμένες και πάλι στη γεωμετρία, με τα τρίγωνα, τα παραλληλόγραμμα και τους κύκλους, να βρίσκονται στο κεντρικό μενού και όλα αυτά με συνδυασμένες ασκήσεις τεχνικής και ταχύτητας. Στο οικογενειακό διπλό ο Angelinho δεν κατάφερε να κάνει το three peat, αφού το παιχνίδι έληξε ισόπαλο, αυτός όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Jordan, ο οποίος φορώντας παπούτσια με ενσωματωμένο μοιρογνωμόνιο κατάφερνε με χαρακτηριστική ευκολία να πετυχαίνει γκολ, στην μόλις ενός μέτρου εστία, σουτάροντας από απόσταση τουλάχιστον 15 μέτρων!!!

Αγωνιστικά και μη

Επέστρεψε για τα καλά στις προπονήσεις της ομάδας ο Maurinho κι αυτή τη φορά ακούμπησε και μπάλα, αφού πρώτα ολοκλήρωσε το ατομικό πρόγραμμα Mai Thai.
Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Tsafta, ο τραυματισμός του οποίού στον αγώνα με το «Πατριαρχείο» αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός και μάλλον θα τον αφήσει εκτός μπάλας για αρκετό διάστημα.




Παρόντες στην προπόνηση ήταν:

1. Enwsitic
2. Maurinho
3. Angelinho
4. Kill Bill
5. Tsobic
6. Hatzi
7. Coach CC
8. Tsafta (ατομικό πρόγραμμα)


Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Τετάρτη, 3-2-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου