Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Τα νέα της 3ης προπόνησης για την περίοδο 2012-13


Μνήμες από το παρελθόν ζωντάνεψαν στην 3η προπόνηση της ομάδας του Δικαιόπολις, για την περίοδο 2012-13, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 26-9-2012 στο γήπεδο του Πενταπλατάνου. Έπειτα από 6-7 χρόνια απουσίας, ο Κέναν ο Βάρβαρος επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας, αφού ολοκλήρωσε τις οικογενειακές του υποχρεώσεις και μεγάλωσε τα παιδιά του. Στις πρώτες του δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου, δήλωσε ότι θα είναι έτοιμος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και ότι είναι αποφασισμένος να παίξει μεγάλη μπάλα. Την εμφάνισή του στις προπονήσεις έπειτα από ένα χρόνο (τα διαλείμματα της παρουσίας του σε αγώνες δεν μετράνε), έκανε και ο sailor, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που τον ήθελαν να συμμετέχει μόνο σε γεύματα σύσφιξης!! Αντίθετα η δήθεν «έγκυρη» πληροφορία ότι ο giades θα δώσει το παρόν, αποδείχτηκε φούσκα, που έστειλε στον κουβά τους φίλους του στοιχήματος, που πόνταραν στην πρώτη εμφάνισή του!! Οι επανεμφανίσεις αυτές, μαζί με την διάθεση που δείχνουν Μπάμπιτς και Κούλιο, φανερώνουν ότι κάτι αλλάζει στην ομάδα και μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες. Και ο Κώστιγκα όμως, σε ρόλο προπονητή, δείχνει φέτος πιο ώριμος και πιο ανεκτικός σε ορισμένα πράγματα, αποδεικνύοντας ότι κατάλαβε τελικά με ποιους έχει να κάνει. Το πρόγραμμα της προπόνησης, που εκπόνησε ήταν λίγο πιο έντονο αυτή τη φορά και περιλάμβανε 10΄ τρέξιμο, 20΄ διατατικές, συνδυασμένες ασκήσεις τεχνικής και σπριντ, 8΄ κορόιδο και 40΄ οικογενειακό διπλό, στο οποίο για μια ακόμη φορά οι αλλοπρόσαλλοι ήταν φανερά καλύτεροι και συνέτριψαν τους κόκκινους.
Παρόντες ήταν:
1. Enwsitis
2. Μπάμπιτς
3. Κέναν ο Βάρβαρος
4. Μαυρίνιο
5. Κώστιγκα
6. Kill Bill
7. Μανουέλ
8. Κούλιο
9. Sailor
10. Παλτετσανάκης
11. Χάτζι
12. Χατζηπαράς
13. Γκαγκάτσης
14. Τοντόροφ
15. Μάκιντε

2 σχόλια:

  1. Πάντα τέτοια να γίνονται και μόνο ευχάριστα νέα για την ομάδα. Αγκαλιάστε ξανά τον "χαμένο" Κέναν (ή Κενάν) γιατί δύσκολα θα εμφανίζονται καινούριοι παίκτες στην ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παίξαμε τα ρέστα μας στην επιστροφή του Giades, αλλά φάγαμε μεγάλο λούκι... (Στο κουβά όλα).

    Οι τελευταίες πληροφορίες λοιπόν που έχω υπ' όψιν, είναι πως θα επανεμφανιστεί στη καλύτερη περίπτωση αρχές Νοεμβρίου. Τάχα μου προσπαθεί αλλά τελευταία στιγμή όλο κάτι του τυχαίνει... Μη τρώτε χόρτο. Οι περί του αντιθέτου πληροφορίες είναι απλά "παπαγαλάκια".

    Θα παίζω τα λεφτά μου από εδώ και πέρα, στις εμφανίσεις του Sailor, (που απ' ότι ακούστηκε συνεχίζει να αποτελεί βαρύ χαρτί και στα γεύματα σύσφιξης!) Στανταράκι ότι θα έρθει και στην επόμενη προπόνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή