Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Τα νέα της 2ης προπόνησης για την περίοδο 2012-13

Δυσοίωνα (από πλευράς συμμετοχής) ήταν (και πάλι) τα μηνύματα που εξέπεμψε η 2η προπόνηση της ομάδας του Δικαιόπολις, για την περίοδο 2012-13, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 19-9-2012 στο γήπεδο του Πενταπλατάνου. Όπως φαίνεται είτε μεσημέρι, είτε βραδάκι γίνει η προπόνηση ο μέγιστος αριθμός των παρόντων δεν μπορεί να ξεπεράσει τους δέκα!! Σε μια γλυκιά βραδιά, υπό το φως των προβολέων και σ’ έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο ο Κώστιγκα εκπόνησε ένα πρόγραμμα, που περιλάμβανε πολύ μπάλα. Έτσι αφού ξεκίνησε με 10΄ τρέξιμο, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Ενωσίτης είχε εξαφανισθεί μυστηριωδώς, στη συνέχεια υπήρχαν ασκήσεις τεχνικής, δύο 12΄ διατήρηση και 30΄ οικογενειακό διπλό, στο οποίο οι αλλοπρόσαλλοι διέσυραν τους κόκκινους. Η προπόνηση τελείωσε στις 9:15, καθώς οι παίκτες ήλπιζαν να έρθει και ο sailor, ο οποίος, ως γνωστόν, «δεν χάνει τέτοιες ευκαιρίες», αλλά αυτός τους απογοήτευσε για μια ακόμη φορά! Η απουσία του, όμως ήταν δικαιολογημένη, καθώς, παραμονή της εορτής του, πήγε για να προσκυνήσει το λείψανο και την εικόνα του Αγίου Ευσταθίου στη Ζάκυνθο, προκειμένου να τον βοηθήσει ο άγιος να καταφέρει να συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας!!! Στο μεταξύ η επέμβαση με laser, στην οποία έχει υποβληθεί ο Christiano, με σκοπό να βλέπει καλύτερα και να μην τρώει «κουνελίσια» γκολ, τον έχει φορτώσει με άγχος, αφού πλέον δεν θα έχει δικαιολογία κι έτσι αποφάσισε να μην εμφανίζεται στο γήπεδο όσο μπορεί. Και ο Τανάλιας όμως παρά τις μεγάλες κουβέντες του καλοκαιριού, για μια νέα αρχή, παραμένει εξαφανισμένος, το ίδιο και ο γεροπαπανταμ, ο οποίος ανυπομονούσε να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις και τώρα βρίσκει δικαιολογίες τύπου sailor, για να μην έρθει!! Αντίθετα υπάρχουν παίκτες, που αν και είναι στο κρεβάτι του πόνου, υποφέρουν περισσότερο γιατί δεν μπορούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις, παρά για το πρόβλημα υγείας που έχουν. Έκπληξη ήταν η παρουσία του Manuel, ο οποίος αν και είχε προγραμματισμένο ραντεβού στη Θεσσαλονίκη το ακύρωσε, προκειμένου να μην χάσει την ευκαιρία να συμμετέχει σε προπόνηση που διεξάγεται «φυσιολογική» ώρα!!
Παρόντες ήταν:
1. Enwsitis
2. Μπάμπιτς
3. Κώστιγκα
4. Kill Bill
5. Μανουέλ
6. Παλτετσανάκης
7. Χάτζι
8. Χατζηπαράς
9. Γκαγκάτσης
10. Μελίδιτς

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Τετάρτη, 26-9-2012, σε ώρα που θ' αποφασισθεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

5 σχόλια:

  1. Γι' αυτούς που αναρωτιούνται, γιατί δεν αναρτήθηκαν οι φωτογραφίες από την προπόνηση, τους ενημερώνω ότι αυτές περιπλανιούνται κάπου στον κυβερνοχώρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο sailor δεν έρχεται στις προπονήσεις γιατί λόγω της μακρόχρονης απουσίας του από τις προπονήσεις, έχει ξεχάσει τα ονόματα και τα πρόσωπα των συμπαικτών του και τώρα νοιώθει άβολα, σαν ξένος ανάμεσα σε ξένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι η φώτο του πληγωμένου θηρίου είναι πολύ καλύτερη από τις φώτο τις προπόνησης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψυχολόγε. Δε τη βρίσκω σωστή τη διάγνωση. Οι πληροφορίες μου λένε, ότι ο sailor είναι αυτές τις ημέρες σαν το θηρίο μέσα στο κλουβί. Φοβερά στεναχωρημένος που οι συνεχείς αναποδιές δεν τον άφησαν να παρευρεθεί στις τελευταίες προπονήσεις. (Άκου "ξένος ανάμεσα σε ξένους". Δε το σκίζεις το πτυχίο καλύτερα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η απάντησή μου εντός ολίγων ημερών στο γήπεδο φυσικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή