Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Τα νέα της 35ης προπόνησης ποδοσφαίρου για την περίοδο 2011-2012

Με μεγάλη διάθεση εμφανίσθηκαν οι παίκτες της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών στην 35η και παρολίγον τελευταία προπόνησή της για την περίοδο 2011-2012, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πενταπλατάνου. Μάλιστα η δίψα για μπάλα από τους παίκτες ήταν τέτοια, που έμοιαζε να είναι η πρώτη προπόνηση και όχι από τις τελευταίες!! Και να σκεφτεί κανείς ότι από το πρωί στο ιστολόγιο της ομάδας τα στοιχήματα έπεφταν βροχή για «σίγουρες» απουσίες παικτών, που όχι μόνο δεν επαληθεύθηκαν, αλλά έστειλαν στο ταμείο, τινάζοντας την μπάνκα στον αέρα, αυτούς που είχαν σίγουρες πληροφορίες!! Όπως αποδείχτηκε η πιθανότητα να προκριθεί η ομάδα στην τελική φάση (υπό προϋποθέσεις) αν νικήσει στο τελευταίο της παιχνίδι, έδωσε κίνητρο και διάθεση στους παίκτες της. Την όλη προσπάθεια όμως φάνηκε από νωρίς να σαμποτάρει ο Δούρειος Ίππος, που έχει ο Αριστοτέλης στην ομάδα, καθώς αρχικά πρότεινε να αναβάλλουμε ή ν’ ακυρώσουμε την προπόνηση και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της προπόνησης, έγινε υπαίτιος του τραυματισμού (ελπίζουμε όχι σοβαρού) του Mitosevits, ο οποίος μέχρι εκείνη την ώρα, πραγματοποιούσε, παρά την μακρόχρονη απουσία του από την ομάδα, εξαιρετική εμφάνιση. Το πρόγραμμα περιλάμβανε 10΄τρέξιμο, διατατικές ασκήσεις, 12΄κορόιδο, 15΄ διατήρηση και 25΄ οικογενειακό διπλό, το οποίο διακόπηκε λόγω του τραυματισμού του Mitosevits. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σχεδόν όλοι οι παίκτες φάνηκε να είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και προσέφεραν πολύ ωραίο θέαμα στους λιγοστούς φίλους της ομάδας, που παρακολουθούσαν την προπόνηση. Σύμφωνα μάλιστα με την εκτίμηση του διαιτολόγου της ομάδας, η διάθεση που έδειξαν οι παίκτες οφείλεται εν πολλοίς και στο γλυκάκι – κέρασμα του Παλτετσανάκη, που έφαγαν όλοι πριν από την έναρξη της προπόνησης. Τελικά το Σάββατο, 26-5-2012, θα διεξαχθεί ο αναβληθείς αγώνας μεταξύ της ομάδας των Ιωαννίνων και του Αριστοτέλη, οπότε ο δικός μας αγώνας, με δεδομένο το πρόβλημα που δημιουργείται από την συμμετοχή του Αριστοτέλη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, αναβάλλεται αορίστως (θα σας έρθουν κλήσεις). Παρόντες στην προπόνηση ήταν: 1. Giades 2. Μαυρίνιο 3. Καμαρά 4. Κώστιγκα 5. Kill Bill 6. Mitosevits 7. Ανανταμ Παπανταμ 8. Μανουέλ 9. Παλτετσανάκης 10. Χάτζι 11. Στόγιαν 12. Γκαγκάτσης 13. Μπίλιτς

6 σχόλια:

  1. Μερικά γατάκια να πάψουν να κάνουν προβλέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περαστικά στον Mitosevits. Ελπίζω το χτύπημα να μην είναι κάτι το σοβαρό. Αλλά όπως και να το κάνουμε, είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς.

    Υ.Γ. Η πληροφορία του ότι ο Giades (λέγε με δάκτυλο του Αριστοτέλη) έβαλε το χεράκι του, στη προσωπική τους μονομαχία που προκάλεσε τον τραυματισμό, ελέγχεται ως αναληθής. Ή μήπως όχι; . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω να διορθώσω το ρεπορταζ και να πω ότι το γλυκάκι δεν το έφαγαν όλοι πριν από την προπόνηση. Ο Kill Bill, το πήρε μαζί του και θα το φάει μία ώρα πριν από την επόμενη προπόνηση. Ενώ κάποιοι το έτρωγαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης να προσθέσω ότι ο Γιώτης δεν έφαγε γλυκάκι ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκεια, ούτε μετά την προπόνηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλος του Ομορφάντρα25 Μαΐου 2012 στις 1:34 μ.μ.

      Δεν έφαγε γλυκό;;; Και τότε πώς έκανε τέτοια ντρίμπλα στον hatzi3goals; Ακόμη ζαλίζεται ο τύπος!! Φτου, να μην τον βασκάνω!

      Διαγραφή
    2. Και στον κωστιγκα... Στην ιδια φαση.... ο γιωτης μοιραζε σακουλες στην χθεσινη προπονηση

      Διαγραφή