Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Τα νέα της 31ης προπόνησης ποδοσφαίρου για την περίοδο 2011-2012


Τόπο στα περήφανα «γηρατειά» φώναξαν οι γερόλυκοι της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών στην 31η προπόνηση, για την περίοδο 2011-2012, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 19-4-2012, στο γήπεδο του Πενταπλατάνου. Η προπόνηση ξεκίνησε με την συνηθισμένη, πλέον, καθυστέρηση των 45΄ και σ’ αυτή εμφανίσθηκαν περισσότεροι παίκτες άνω των 45 ετών, που με το πάθος και την διάθεσή τους, έδειξαν τον δρόμο στους νεαρούς (όσο νεαρός μπορεί να είναι ο Παλτετσανάκης). Το πρόγραμμα περιλάμβανε 2΄ περπάτημα – φιλοσοφική συζήτηση, 8΄ τρέξιμο, διατατικές ασκήσεις, προσέλευση καθυστερημένων, 12΄κορόιδο, 5΄ η ώρα του παιδιού, 12΄ διατήρηση και 15΄ οικογενειακό διπλό.

Παρόντες ήταν:
1) Giades
2) Μαυρίνιο
3) Καμαρά
4) Κώστιγκα
5) Kill Bill
6) Παπαντάμ
7) Μανουέλ
8) Παλτετσανάκης
9) Χάτζι

Το Σάββατο, 21-4-2012, στις 2:00μμ είναι προγραμματισμένος ο αγώνας με την ομάδα του Δ.Σ. Βέροιας. Αγωνιστική στολή η πεντάστερη κιτρινόμαυρη. Περισσότερες λεπτομέρειες σε νεότερη ανάρτηση.

4 σχόλια:

  1. "H ώρα του παιδιού" και η "Φιλοσοφική συζήτηση" θα πρέπει να καταλαμβάνουν περισσότερο χρόνο στη προπόνηση.

    Επίσης να γίνει και ειδικό αφιέρωμα στις ομοιότητες και στις διαφορές μεταξύ "Αλεξάνδρειας" (Αιγύπτου) και "Αλεξάνδρειας - Γιδά" (Κεντρικής Μακεδονίας).

    Το σχόλιο περί ηλικιών το παραβλέπω... αφού μέσα στο γήπεδο φαίνεται ποιος τρέχει και ποιος όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω αν λέει κάτι, αλλά οι φιλοφρονήσεις περί γρήγορου Παλτετσανάκη κλπ, προέρχονται από παίκτες, άνω των 45, ενώ αντίθετα οι φιλοφρονήσεις περί μηχανακίου Χάτζι κλπ, προέρχονται από παίκτες, κάτω των 35. Φαίνεται ότι η κάθε γενιά έχει επιλέξει, άτυπα, τον εκπρόσωπό της στη Χατζηδιοίκηση!!!

      Διαγραφή