Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

MUNDIAVOCAT 2012


Στο πανέμορφο θέρετρο Rovinj της Κροατίας, που βρίσκεται στις παρυφές της Αδριατικής Θάλασσας, θα φιλοξενηθεί στις 1-10 Ιουνίου 2012, η Διοργάνωση του 16ου Κλασικού (όλοι οι δικηγόροι) και το 3ου Master (δικηγόροι ηλικίας πάνω από 35 ετών) Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Δικηγόρων (MUNDIAVOCAT) 2012.
Στις 23-25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί εκεί (στο Rovinj) και η Γενική Συνέλευση του Πρωταθλήματος και θα παρουσιασθούν τα ξενοδοχεία και τα γήπεδα.
Το MUNDIAVOCAT είναι ένας θεσμός που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και συμμετέχουν περίπου 70 ομάδες και από τις πέντε ηπείρους αποτελούμενες συνολικά από 1.500 δικηγόρους.
Το Rovinj είναι χωρίς καμία αμφιβολία μία από τις πιο γοητευτικές πόλεις στην Ίστρια, στο βόρειο τμήμα της κροατικής ακτής, πολύ κοντά στη Σλοβενία και την Ιταλία. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτή την πόλη, μην διστάσετε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του: www.rovinj.hr .

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΙΚΗ ΣΑΡΤΗ!!!!
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑ (ΚΟΥΡΙΤΙΜΠΑ) ΣΤΙΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ(ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ Ο ΣΤΟΓΙΑΝ)ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ (ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥ!!!!) ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ. ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΩ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥΣ (ΤΟΝ ΑΝΤΡΕ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ!!!!! (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...)
    ΥΓ: ΧΑΤΖΗ ΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ.
    giades

    ΑπάντησηΔιαγραφή