Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων


Η ομάδα του Αριστοτέλη στέφθηκε - για τέταρτη συνεχόμενη φορά - πρωταθλήτρια στο 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων, που διεξήχθη φέτος τον Ιούλιο, στην Λάρνακα του Κύπρου, καθώς νίκησε στον τελικό την ομάδα του Δ.Σ. Αθήνας με σκορ 54-47 μετά από ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι.
Σε αντίθεση με τον αρχαιότερο θεσμό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, που κατά τη συνδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα, παρουσιάσθηκε δυστοκία στον επόμενο διοργανωτή Σύλλογο, αφού δεν εμφανίσθηκε κανείς υποψήφιος, στο Μπάσκετ, οι διοργανώσεις των δύο επόμενων πρωταθλημάτων βρήκαν οικοδεσπότη, καθώς την διοργάνωση του 5ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων, το καλοκαίρι του 2012 ανέλαβε ο Δ.Σ. Ρόδου και του 6ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος το έτος 2013 ο Δ.Σ. Βέροιας.

4 σχόλια:

  1. Ας ελπίσουμε πως του χρόνου θα συμμετάσχουμε. Φέτος έστω και το τουρνουά στο νομό (κατά του καπνίσματος), παρ' όλο που έπεσε σε χρονική στιγμή ανάποδη, κάτι ήταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανώνυμε παίκτη, θα πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα και να είμαστε πραγματικά ομάδα του ΔΣ Γιαννιτσών, γιατί φέτος κατά κύριο λόγο μας βοήθησαν παιδιά εκτός συλλόγου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To τουρνουά της Έδεσσας ήταν εμβόλιμο. Και πάλι καλά που συγκροτήθηκε ομάδα. Φυσικά και δεν ήταν υποχρεωτικό η ομάδα να αποτελείται από δικηγόρους και μόνο. Όμως όπως καλά θυμάσαι, συνέπεσε με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του ποδοσφαίρου.

    Ας ελπίσουμε τον επόμενο χρόνο να 'μαστε όλοι γεροί και να συγκροτήσουμε αξιόμαχη ομάδα όπως κάναμε στα πρώτα πανελλήνια τουρνουά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το τουρνουά(κατά του καπνίσματος) στο οποίο λάβαμε μέρος φέτος πήγε πάρα πολύ καλά. Δυστυχώς δεν είχαμε χρόνο να βρεθούμε με τους παίκτες και είναι θαύμα που καταφέραμε και κατεβάσαμε σε όλα τα παιχνίδια μια τόσο αξιόμαχη ομάδα. Ακόμα μιλάνε στην Έδεσσα για την ομάδα μας και το πόσο ταλέντο υπήρχε. Και του χρόνου μας έχουν από τα φαβορί.

    Όσο αφορά το ΠΠΜ των δικηγόρων ακόμα πιστεύω ότι μπορούμε να διακριθούμε. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες δικηγόρους που μπορούν να παίξουν άνετα το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεθούν στις προπονήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή