Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Τα νέα από την 17η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας για την περίοδο 2018-19

Έμφαση στη βελτίωση της τεχνικής έδωσε ο Coach CC στην προπόνηση της Δευτέρας, 14-1-2019, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Λιποχωρίου. Οι καιρικές συνθήκες ήταν σαφώς βελτιωμένες σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, αν και το κρύο επιμένει και δεν λέει να φύγει. Στο οικογενειακό διπλό οι «παρδαλοί» ξεκίνησαν εντυπωσιακά και γρήγορα (νόμιζαν ότι) απέκτησαν σκορ ασφαλείας, πλην όμως υπολόγισαν χωρίς τον Savvidi, ο οποίος αφού κατάφερε να τους αποσυντονίσει με παοκτσίδικη γκρίνια, στη συνέχεια με συνεχές σκοράρισμα, έφερε στα ίσια το παιχνίδι, που κρίθηκε τελικά με γκολ του Coach CC, ο οποίος στα τελευταία λεπτά αντικατέστησε τον αποχωρήσαντα χορευτή των Μπολσόι Pate!!

Αγωνιστικά και μη

Την πρώτη του εμφάνιση για φέτος έκανε ο φρέσκος πατέρας Ze Elias. Μάλιστα η υπόσχεσή του για πλούσια κεράσματα, έκανε τον Kontakov να έρθει στο γήπεδο του Λιποχωρίου, αν και δεν είχε πρόθεση να προπονηθεί αφού δεν ανάρρωσε πλήρως από τον πρόσφατο τραυματισμό του στην προηγούμενη προπόνηση. Ο πρώην επιθετικός και νυν κεντρικός αμυντικός όμως θα έπρεπε να γνωρίζει ότι οι προερχόμενοι από την όμορφη Καρατζόβα έχουν θέμα με την ώρα προσέλευσης και αποχώρησε άφαγος και απογοητευμένος, καθώς ο χαζομπαμπάς προσήλθε μια ώρα αργότερα από την προγραμματισμένη, με την αιτιολογία ότι η τελευταία φορά που προπονήθηκε ίσχυε η θερινή ώρα!!!

Η μακρά απουσία του Ze Elias από τις προπονήσεις δεν είχε αντίκτυπο μόνο στην ώρα προσέλευσης, αλλά και στον αριθμό των κερασμάτων που έφερε για το νεογέννητο γιο του, καθώς ο Αριδαιώτης φορ είχε στο μυαλό του τις περσινές καλές εποχές κι έφερε γλυκά για να φάει ένα σύνταγμα .... πυροσβεστικής!!!




Η οικονομική κρίση και οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις ήταν οι αιτίες για να απουσιάσουν οι Petkov και Tsobic, καθώς η ακριβή τιμή στο πετρέλαιο θέρμανσης έβαλε φωτιά στα τζάκια, ενώ η παραίτηση του ΥΕΘΑ οδήγησε σε κενό εξουσίας και κόκκινο συναγερμό στις ένοπλες δυνάμεις!!!

Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Ze Elias
3) Nectarinho
4) Manuel
5) Pate
6) Stafids
7) Savvidi
8) Hatzi
9) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου