Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

..και πάλι ΣΟΛΩΝ...

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Σόλων του Δ.Σ. Αθηνών στέφθηκε πρωταθλητής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων, κερδίζοντας χθες στο Αγρίνιο στον τελικό τον ΑΡ.Μ.Α. του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης με 1-0. Σ’ έναν αγώνα που αποτελούσε τη ρεβάνς του τελικού του 2015 στη Δράμα, η ροή του παιχνιδιού είχε εντελώς διαφορετική εικόνα, αλλά το ίδιο αποτέλεσμα. Έτσι ενώ στη Δράμα ο ΑΡ.Μ.Α. ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και ο Σόλων στο δεύτερο και πήρε τη νίκη με δύο γκολ της χρυσής αλλαγής τότε του Λαδακάκου, στο Αγρίνιο ο Σόλων ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα και έχασε τις ευκαιρίες να προηγηθεί με το δοκάρι του Τσώνη στο 2΄ και το τετ α τετ του Ευαγγελάτου στο 23΄ που απέκρουσε ο Ευθυμιάδης. Στην επανάληψη όμως ο ΑΡ.Μ.Α. μπήκε πιο ψυχωμένα, ήταν καλύτερος, έχασε ευκαιρίες και ισοφάρισε τα δοκάρια με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Γεωργιάδη στο 73΄. Πέντε λεπτά πριν από τη λήξη όμως, τα κρυφά όπλα του Σκαρμούτσου, Λαδακάκος και Κρητσιώπης, που μπήκαν σαν αλλαγές έδωσαν τη νίκη και την κούπα στον Σόλων, αφού ο πρώτος με ωραία ατομική ενέργεια από δεξιά, μπήκε στη περιοχή και με εξουδετερωμένο τον Ευθυμιάδη έδωσε σχεδόν έτοιμο γκολ στον Κρητσιώπη.

Συγχαρητήρια σε νικητές και ηττημένους για το άριστο κλίμα που παρουσίασαν στον τελικό, αντάξιο της επαγγελματικής τους ιδιότητας και του μορφωτικού τους επιπέδου.

Συγχαρητήρια και στους «επαγγελματίες» της οργανωτικής επιτροπής, ιδία δε στον πρόεδρο αυτής για την επαγγελματικά άρτια διοργάνωση και για το σεβασμό που έδειξαν στην προκριματική φάση των ομίλων και στις ομάδες που δεν πήραν μέρος στην τελική φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου