Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Σενάρια συγχώνευσης της ομάδας

Η ένταση του φαινομένου των εξαγορών και των συγχωνεύσεων αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό των σύγχρονων αγορών σε μια περίοδο πρωτοφανούς έξαρσης των συγκεντρώσεων κεφαλαίου. Το φαινόμενο αυτό το συναντάμε και στο χώρο του ποδοσφαίρου συνήθως όταν κάποιες ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που τις αναγκάζουν να συγχωνευτούν με κάποιες άλλες, που δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα ή που αυτό είναι εύκολα αντιμετωπίσιμο. Στο παρελθόν πολλές ομάδες βρήκαν τον τρόπο να απορροφήσουν άλλες ομάδες και να επιβιώσουν. Άλλες συγχωνευτήκαν και με αυτό τον τρόπο έμειναν ζωντανές και αντιμετώπισαν τα προβλήματα που υπήρχαν, κερδίζοντας και κατηγορίες. (βλ. τον γάμο Ηρακλή με τους Πόντιους Κατερίνης ή τα φλερτ της ΑΕΚ με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και του Άρη με την Αναγέννηση Επανομής). Συγχώνευση ομάδων είχαμε φέτος (όπως και παλιότερα) και στο Πανελλήνιο Δικηγορικό Πρωτάθλημα, με τις ομάδες του Αρμενόπουλου και Μ. Αλέξανδρου να γίνονται μία και να πραγματοποιούν εντυπωσιακή πορεία μέχρι τον τελικό του Πρωταθλήματος. Λόγω της οικονομικής δυσπραγίας και της λειψανδρίας που υπάρχει στην ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών – Δικαιόπολις, κάποια μέλη της μπήκαν στη λογική της συγχώνευσης κι άρχισαν να γλυκοκοιτάζουν προς την Έδεσσα. Ο giades όμως, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη κι ετοιμάζει ολοκληρωμένη πρόταση συγχώνευσης της ομάδας του Δικαιόπολις με την ομάδα του Αριστοτέλη. Μάλιστα έχει ήδη επεξεργασθεί και το όνομα που θα φέρει η ομάδα με τα «Αριστοτέλης-Δικαιόπολις», «Αριστοτέλης ο Δίκαιος» και «Αριστοτέλης ο Δίκαιος της πόλης» να είναι τα επικρατέστερα!!! Σύμφωνα δε, με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, έστειλε σήμερα τον Ξυνιδορλιάρο, να συνομιλήσει με στελέχη του Αριστοτέλη και να πραγματοποιήσει τις πρώτες επαφές (φήμες λένε ότι έφτιαξε και γλυκό και τους πήγε, για να πάνε όλα καλά, ενώ φωτογραφήθηκε και με το κύπελλο του πρωταθλητή 2012).

11 σχόλια:

  1. Αγνός οπαδός Δικαιόπολη19 Ιουλίου 2012 στις 10:10 π.μ.

    ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλος αγνός οπαδός Δικαιόπολη19 Ιουλίου 2012 στις 7:14 μ.μ.

    Πέστα φίλε και συνοπαδέ μου! Αυτά δεν είναι σενάρια συγχώνευσης, αλλά συνομωσίας κατά της ομάδας μας! Μην τολμήσουν και προχωρήσουν τίποτα..θα μας βρουν απέναντί τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τον Giades το περιμέναμε, αλλά και ο Ξυνιδορλιάρος; Δεν νομίζω να είναι στο κόλπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3ος αγνός οπαδός ομάδας Δικαιόπολη20 Ιουλίου 2012 στις 10:34 π.μ.

    Αν τυχόν παίζει τέτοιο σενάριο, είναι μαθηματικά αδύνατον να ξανασυσταθεί αργότερα η ομάδα αυτόνομα. Αισχος. Giades και Hatzigoal μόνο κακό κανουν στην ομάδα με τέτοιες κουβέντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ 3ε αγνέ φίλε της ομάδας μετέφερα απλώς το ρεπορτάζ και την συνομιλία του giades με τον Ξυνιδορλιάρο, όταν αυτός ήταν στη σύσκεψη με τα στελέχη του Αριστοτέλη… Μπορείς να μας εξηγήσεις πώς κάνουμε κακό στην ομάδα με τέτοιες κουβέντες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγνός οπαδός παράγκας20 Ιουλίου 2012 στις 12:21 μ.μ.

    Πάντως, σε περίπτωση που συγχωνευθούμε με οποιαδήποτε ομάδα, θα πρέπει να διασφαλιστεί ο ηγετικός ρόλος της τρισμέγιστης Χατζηδιοίκησης και στο νέο σχήμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ούτως ή άλλως "στο νέο σχήμα" μόνο διοικητικά μπορούμε να συνεισφέρουμε, γιατί παίκτες δεν νομίζω ότι έχουμε για να προσφέρουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Giades που είναι γιατί δεν μιλάει; Είναι αληθινά τα σενάρια ή όλα γίνονται για ν' ανέβει η επισκεψιμότητα του blog;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑΜΟΣ ΒΛΕΠΩ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!
    (ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ;;;ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΓΝΟΙ;;;)
    ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!
    ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ....ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ!!!
    Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ...
    ΝΕΩΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1ος αγνός οπαδός Δικαιόπολη20 Ιουλίου 2012 στις 2:17 μ.μ.

    Ο Giades έχει τους λόγους του να μιλάει για συγχωνεύσεις (έχει την ιστορία του με τον Αριστοτέλη).
    Κάθε άλλος που φτάνει να μιλάει έστω και "σοβαρούτσικα" για τέτοιες δουλειές, βάζει νερό στο αυλάκι που σκάβουν "άλλοι".
    Όσο για σένα Hatzi, πληροφορίες λένε ότι ψηλοψήνεσαι κι εσύ για τέτοια περίπτωση (αλλά κοιτάς για Έδεσσα μεριά) που θα μπορείς να παίξεις κι όλας.
    Κατάντια και μόνο οι σκέψεις.
    Τράτζικ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ως δημοσιογραφική πηγή της ομάδας ο hatzi3goals ώφειλε, εφόσον περιήλθαν στην αντίληψή του οι πληροφορίες αυτές, να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας, για να ξέρουν τι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή