Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ο απολογισμός της χρονιάς 2011-2012

Με δεδομένη από την μια την μη ανανέωση της ομάδας, έστω και με ένα παίκτη, τα τελευταία χρόνια και από την άλλη την αναγκαστική απουσία (για λόγους υγείας, οικογενειακούς κλπ) βασικών παικτών, ό,τι καταφέραμε φέτος είναι πραγματικά άθλος και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Η κλήρωση του πρωταθλήματος, αν και είχε ευνοϊκό (αγωνιστικά) πρόγραμμα, μας έφερε αντιμέτωπους με δύο από τις τέσσερις, ίσως, κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα, γεγονός που έκανε την πρόκριση στην τελική φάση να φαντάζει μόνο ως μεγάλη έκπληξη, αφού θα έπρεπε να μείνει εκτός, μία ομάδα εκ των Ιωαννίνων ή του Αριστοτέλη. Αν εξαιρέσουμε το ατυχές αποτέλεσμα με την Έδεσσα, που οφείλεται εν πολλοίς και στην «υπεροπτική» τακτική που ακολουθήσαμε, η ομάδα απέδειξε ότι έπαψε πλέον ν’ αποτελεί σάκο του μποξ κι έχει μπει στο άτυπο γκρουπ των ισχυρών του πρωταθλήματος και μπορεί (ακόμη και με απουσίες) να κερδίζει σχετικά άνετα τα παιχνίδια με τις πιο αδύναμες ομάδες και να χτυπάει στα ίσια τα παιχνίδια με τις δυνατές. Εντούτοις, έχω την εντύπωση ότι πιθανόν η ομάδα αυτή να έκανε τον κύκλο της κι αφού από την μια δεν μπορεί να γίνει ανανέωσή της με νέους παίκτες, από την άλλη δεν έχει προπονητή για να τον διώξουμε, το μόνο που απομένει είναι ν’ ανανεωθεί στη Διοίκησή της. Βρίσκομαι λοιπόν στη δυσάρεστη θέση να δηλώσω ότι από του χρόνου δεν θ’ ασχοληθώ καθόλου με τα οργανωτικά θέματα της ομάδας. Ως διάδοχο, προτείνω τον Μανουέλ, ο οποίος, είναι νέος, ωραίος, άφθαρτος, έτοιμος να κυβερνήσει (πληροφορίες λένε ότι έχει ήδη ράψει το κουστούμι) και ως γνήσιος εκπρόσωπος της Μεξικάνικης Σχολής, μπορεί να καταρτίσει δημοφιλή προγράμματα προετοιμασίας της ομάδας, που θα περιλαμβάνουν πολύωρες σιέστες και πολλά ρεπό, οπότε με ασφάλεια θα μπορέσει να οδηγήσει το καράβι σε ήρεμα και ασφαλή νερά.

7 σχόλια:

  1. Asta la vista. Άσε τον πρόλογο Hatzi. Η μοναδική περίπτωση να σε πάρουμε πραγματικά στα σοβαρά, είναι ίσως ότι έχετε αρχίσει τα Χατζηγερόντια, να κουράζεστε αγωνιστικά και τίποτε παραπάνω.

    Κοιτάξτε μπας και βρούμε κανέναν καινούριο παίκτη για του χρόνου (στο σκάουτινγκ μπορεί να βοηθήσει φυσικά και ο Manuel) και μη σκας καθόλου. Όλα και ότι γίνεται όλα αυτά τα χρόνια, γίνονται χάρη στο μεράκι και γνωρίζοντας τις δυνατότητες και τα αποθεματικά μας.
    Το πολύ πολύ να ξαναγυρίσουμε στα πέτρινα χρόνια. Ε και; Μη σκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Los Lombos, η δήλωσή μου είναι αληθινή και δεν είναι πρόλογος. Η απόφασή μου είναι οριστική, αλλά όχι αμετάκλητη. Μπορεί ν' αλλάξει, μόνο αν την διοργάνωση την αναλάβει σύλλογος της Κρήτης, οπότε στην περίπτωση αυτή, επειδή θέλω να πάω στην Κρήτη, θ' αναγκασθώ να επιστρέψω, αφού με τον Μανουέλ, ούτε μέχρι την Θεσσαλονίκη δεν θα μπορέσουμε να πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομικός εκπρόσωπος Μανουέλ28 Ιουνίου 2012 στις 1:25 μ.μ.

    Ο πελάτης μου ετοιμάζει σκληρή ανακοίνωση για την αμφισβήτηση της ικανότητάς του να ηγηθεί της ομάδος..ο κύριος Χατζηκωλοτούμπας ας προσέχει τις εκφράσεις του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε συ νομικέ εκπρόσωπε του Μανουέλ, αφού την ετοιμάζει ο ίδιος τη σκληρή ανακοίνωση, εσένα τι σε χρειάζεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομικός εκπρόσωπος Μανουέλ28 Ιουνίου 2012 στις 9:05 μ.μ.

    Ρε συ σέιλορ το μεροκάματο θες να μας φας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στυλίστας του Μανουέλ28 Ιουνίου 2012 στις 9:12 μ.μ.

    Θα παρακαλούσα τον πελάτη μου Manuel, να με ενημερώσει το συντομότερο για το πότε προτίθεται να κάνει τη σκληρή ανακοίνωση στους εκπροσώπους του τύπου, γιατί έχω κι άλλες δουλειές εκτός απ' το να κοιτάζω τη δημόσια εικόνα του. Πρέπει να του βρω και ανάλογα ρούχα (φήμες λένε ότι θα πρέπει να ψάξω δυο νούμερα πάνω στα ρούχα του, αφού στο bbq ανεβάζει ροπή στο κόκκινο...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομικός εκπρόσωπος Χάτζι29 Ιουνίου 2012 στις 10:21 π.μ.

    Τι θα γίνει με την σκληρή ανακοίνωση του Μανουέλ; Θα περιμένουμε ολόκληρο καλοκαίρι; Θέλουμε να έχουμε τον χρόνο για ν' απαντήσουμε. Πρέπει να κανονίσουμε και τις διακοπές μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή