Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Τα νέα από την 38η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας για την περίοδο 2018-19

Με μικρό αριθμό συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της Pellalaw United στο γήπεδο του Λιποχωρίου την Τετάρτη, 8-5-2019. Η μικρή συμμετοχή απογοήτευσε τον Coach CC και είπε στους παίκτες του ότι θα παίξουν μόνο κορόιδο και οικογενειακό διπλό, αλλά μιας και είχε ήδη τοποθετήσει στο γήπεδο τους πασσάλους σε κυκλική μορφή, έβαλε τελικά τους παίκτες να κάνουν κύκλους με ή χωρίς την μπάλα!! Στο οικογενειακό διπλό έλαμψε το άστρο του Kontakov και η ευστοχία στα ….τρίποντα του Stafids και οι «παρδαλοί» πήραν μια ακόμη νίκη πετυχαίνοντας γκολ από όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου.


Αγωνιστικά και μη

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Nectarinho και όπως όλα δείχνουν θα δει από τον πάγκο τον τελευταίο αγώνα της ομάδας κόντρα στον Αριστοτέλη. Φρόντισε όμως στο τέλος της προπόνησης να γλυκάνει τους συμπαίκτες του με πολίτικα λουκούμια, άρτι αφιχθέντα από την Πόλη.

Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξε ότι είναι ο Kontakov, καθώς η αποχή του από τις αθλητικές δραστηριότητες της ομάδας τον ωφέλησε, αποδεικνύοντας πόσο δίκιο έχει ο Markulic όταν λέει ότι δεν θα έρθω φέτος για να είμαι πιο ξεκούραστος και καλύτερος του χρόνου.

Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Kontakov
3) Nectarinho
4) PePe
5) Stafids
6) Savvidi
7) Hatzi
8) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου