Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Τα νέα από την 21η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2015-2016

Φαίνεται πως έπιασαν τόπο τα 43,05 € (35,00 + ΦΠΑ) που ξόδεψε η Διοίκηση του Δικαιόπολι για κάθε μία επίδοση της εξώδικης πρόσκλησης στα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας, αφού αφενός μεν στην 21η προπόνησή της, για την περίοδο 2015-16, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 8-1-2016, έδωσαν το παρόν υπερδιπλάσιοι παίκτες απ’ ότι τις τελευταίες φορές, αφετέρου δε οι δηλώσεις συμμετοχής για τον εκτός έδρας αγώνα στο Αγρίνιο έπεσαν βροχή και όπως φαίνεται, αν αλλάξουν μυαλά και οι light αφοί Papaman και αφήσουν τις δικαιολογίες του τύπου «είναι πολλά τα χιλιόμετρα», «έχει πολύ υγρασία στο Αγρίνιο» κλπ, τότε ο Δικαιόπολις θα ταξιδέψει πάνοπλος στην Αιτωλία, για τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Στα της προπόνησης τώρα, ο Coach CC, μόλις είδε πολύ κόσμο, άνοιξε η καρδιά του και για ένα μισάωρο περίπου έστηνε πεδίο στίβου μάχης στο βαρύ τερέν του γηπέδου του Πενταπλατάνου, δίνοντας τη δυνατότητα στους ξεκούραστους παίκτες του, ν’ ανακτήσουν τη χαμένη τους φυσική κατάσταση. Στο οικογενειακό διπλό οι «κόκκινοι» προκρίθηκαν στην επόμενη φάση, καθώς επικράτησαν λόγω διαφοράς τερμάτων.

Αγωνιστικά και μη

Η επιστροφή στις προπονήσεις του Paltetsanakis σήμανε και την επιστροφή στα γεύματα σύσφιξης, με τα «βαριά χαρτιά» να πίνουν στην υγειά του εορτάζοντα Tanalias, ο οποίος δεν απουσιάζει ποτέ από ανάλογες δραστηριότητες.

Βέβαια η έκπληξη στις παρουσίες ήταν ο Paplaou, ο οποίος μετά την συμμετοχή στην ομάδα μπάσκετ το καλοκαίρι στη Χαλκιδική, επέστρεψε και στις προπονήσεις ποδοσφαίρου έπειτα από μια δεκαετία περίπου.....


Παρόντες στην προπόνηση ήταν:

1. Enwsitis
2. Babinho
3. Giades
4. Angelinho
5. Kostiga
6. Kill Bill
7. Tsobic
8. Paltetsanakis
9. Hatzi
10. Coach CC
11. Kostigaki

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Τετάρτη, 13-1-2016



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου